- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Bilmiyorum ki kuzum ya 6 mayısı beklicez bakalım şuan hiç bişi yok dün gece sadece hissettimSende belirtiler var gibi sanki bana hamile gibi geliyorsun ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki kuzum ya 6 mayısı beklicez bakalım şuan hiç bişi yok dün gece sadece hissettimSende belirtiler var gibi sanki bana hamile gibi geliyorsun ☺
Bakalım hayırlısı kuzumHım anladım canım insallah hamilesindir bende yarın test yaptırcam
elinde test varsa yarin yapsanaDün gece kasıklarımda sızı sancı batma gibi değilde içten içten baskı gibi ağrı bişiler vardı ama regl yaklaştığı için artık belirti olarak tanımlayamıyorum regl ile de alakalı olabilir bugün pikten sonra 12. Gün
Testim var 3 tane ama çarşambayı bekliyim ya test yapınca umutlanıyorumelinde test varsa yarin yapsana
carsamba test yap cuma gunu ayni anda dr a gidelimTestim var 3 tane ama çarşambayı bekliyim ya test yapınca umutlanıyorum
Eğer pozitif çıkarsa ben bi 10 gün beklicem doktor içincarsamba test yap cuma gunu ayni anda dr a gidelim
ben cok sabirsizim ya hic beklemeyi beceremiyorum. Cuma gunu tekrar dr a gidicem ya hergun onunla ilgili ruyalar goruyorum bi gitsem gorsem rahatlicamEğer pozitif çıkarsa ben bi 10 gün beklicem doktor için
Doktorlar benim sinir sistemimi bozuyor ya şimdi gitsem biliyorum diceği şeyi daha çok erken 1 hafta sonra tekrar bakalım 2 günde bi kan ver artışa bakalım yok boş gebelik yok dış gebelik hiç bu strese giremem bi daha 10 gün beklerim daha iyi hem kimyasal riski ortadan kalkmış olur hem gidince direk kalp atışını falan duyayım istiyorum defalarca defalarca beni çok yıpratıyor psikolojik olarakben cok sabirsizim ya hic beklemeyi beceremiyorum. Cuma gunu tekrar dr a gidicem ya hergun onunla ilgili ruyalar goruyorum bi gitsem gorsem rahatlicam
keske ben de sabredebilseydim ama malesef genel olarak sabirsiz biriyimİlk hamileliğimde çok acele ettim 2. Sinde aynısını yapmıcam diye kendime söz verdim kalp atışını duyana kadar kendimi hamile saymam artık
benim bulantim cok yok ya ara ara oluyor ama asiri degil tesekkur ederim yine de aklimda bulunsunBu arada sabah bulantıları için sana bi ilaç söylicem onu doktoruna sor istersen cuma günü çok etkili bi ilaçmış bulantısı çok olanlarda çok işe yarıyormuş canım tugcekb ilacın adı prilam dr
Ben de çok merak ediyorum ama biraz daha temkinliyim sanırım mesela ilk hamileliğimde aileme söylememiştim daha allahtan söylememişim diyorum hala da haberleri yok böyle bi durumdan 2. Sinde de 3 ay bitene kadar eşim dışında kimseye söylemeyeceğim kalp atışını duyana kadar eşime de söylemicemkeske ben de sabredebilseydim ama malesef genel olarak sabirsiz biriyim
hadi bakalim olsunda soylemesi kalsinBen de çok merak ediyorum ama biraz daha temkinliyim sanırım mesela ilk hamileliğimde aileme söylememiştim daha allahtan söylememişim diyorum hala da haberleri yok böyle bi durumdan 2. Sinde de 3 ay bitene kadar eşim dışında kimseye söylemeyeceğim kalp atışını duyana kadar eşime de söylemicem
Bu ay yok önümüzdeki maçlara bakcazhadi bakalim olsunda soylemesi kalsin☺
Amin InşAllah canım. Bi sorun çıkmaz InşAllahÇok güzel sağlıkla gelsin inşallah Ben çok çabuk hamile kalabiliyorum ama sağlıklı olmuyor o yüzden sonuçları almadan grbrlik düşünmüyorum umarım birşey çıkarsada kromozom bozukluğu çıkmaz da pıhtılaşma olur en azından
Bencede bekle canım dayanabilirsenTestim var 3 tane ama çarşambayı bekliyim ya test yapınca umutlanıyorum
Dayanıyorum canım sıkıntı yokBencede bekle canım dayanabilirsen
Erken gebelik testin varsa 2 gün sonra çıkar testteDün gece kasıklarımda sızı sancı batma gibi değilde içten içten baskı gibi ağrı bişiler vardı ama regl yaklaştığı için artık belirti olarak tanımlayamıyorum regl ile de alakalı olabilir bugün pikten sonra 12. Gün
Regli beklicem kuzu erken gebelik yok elimde içimde regl olcam gibi bi his varErken gebelik testin varsa 2 gün sonra çıkar testte