• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet rahim içi yeteri kadar kalınlaşmadığı için embriyo tutunamıyormuş canım, rahim için progesteron kalınlaştırıyormuş onun eksikliği düşüğe sebep oluyor sen progesteron hormonuna baktırdın mı hiç onun eksikliği hamile kalmayı da zorlaştırır
Baktırdım normal çıktı muanede kalınlaşması güzel demişti doktor en son düşükte

Sana önerim folik asite ek olarak yumurtalık kalitesine etki edecek takviyeler de kullanman mesela bilirsin pco hastalarına inofolic veriliyor ben muadili olan venatura inositol kullandım bu ay B8 vitamini kaliteli yumurtalık gelişimini destekliyor bi araştırabilirsin folik asiti ne ek olarak içebilirsin onu da, ben ayrıca solgar 2000 vm multivitamin kullandım bu ay T Turkuazkizz
Bende de gynositol var

Döngün de normal zaten canım sıkıntı yoktur
Ne sıkıntı bir bilebilsem eski insanlar tarlada çalışırken çocuğu doğurup çalışmaya devam edermiş nasıl sağlıklıymışlar kaçtane isterlerse oluyormuş bizim neden böyle anlamıyorum yediğimiz içtiğimizdenmi oluyor neden böyle sağlıksız oluyor kafamda deli sorular var canım sıkılıyor psikolojim bozuldu galiba kayınvalidemde 2 den fazla doğuramıyorsun galiba diye sözde şaka yaptı 🙄🙄sinir oldum 😈😈😈😈

Ne sıkıntı bir bilebilsem eski insanlar tarlada çalışırken çocuğu doğurup çalışmaya devam edermiş nasıl sağlıklıymışlar kaçtane isterlerse oluyormuş bizim neden böyle anlamıyorum yediğimiz içtiğimizdenmi oluyor neden böyle sağlıksız oluyor kafamda deli sorular var canım sıkılıyor psikolojim bozuldu galiba kayınvalidemde 2 den fazla doğuramıyorsun galiba diye sözde şaka yaptı 🙄🙄sinir oldum 😈😈😈😈
Sen en azından 2 tane doğurmuşsun ben daha 1 taneye bile hamile kalamadım 😭 sen de deseydin ay anne sen de filozof olcak kadınmışsın her şeyi ne çok biliyon diye 🤨

Bende aynı şeyleri düşünüyorum yediğimiz derken ben hiç marketten gıda fazla alman sıvı yağ su tuz şeker çay alırım gerisi hep el yapımı makarna salça nohut bakla giler dahi köyden gelir bende aynı durum ve düşüncelerle boguşuyorum :110:

Bende aynı şeyleri düşünüyorum yediğimiz derken ben hiç marketten gıda fazla alman sıvı yağ su tuz şeker çay alırım gerisi hep el yapımı makarna salça nohut bakla giler dahi köyden gelir bende aynı durum ve düşüncelerle boguşuyorum :110:
Beninde öyleyim yazın salça kaynatırız kurutmalıkları kendim kuruturum yemeklik soslar felan reçel kendimiz yapıyoruz bakliyatlar köyden geliyor süt bile açık alırım köyden getirip satıyor bi amca ama yinde böyle radyasyon çok eskisine göre herşeyde radyasyon var oda etkiliyor

Beninde öyleyim yazın salça kaynatırız kurutmalıkları kendim kuruturum yemeklik soslar felan reçel kendimiz yapıyoruz bakliyatlar köyden geliyor süt bile açık alırım köyden getirip satıyor bi amca ama yinde böyle radyasyon çok eskisine göre herşeyde radyasyon var oda etkiliyor
Aynıyız bende herşeyi anneden getiririm köyden sütde açık komşuda inak var:KK45:dikkat ediyoruz yedigimize ama demekki hava kirliliği radyassyon dediğin gibi sryık herşey zorlaşmış çocuk olması doğum Dr öyle diyordu nedenini bilmiyorum Rabbim çok yaratmadan sağlıkla versin hepimize

Aynıyız bende herşeyi anneden getiririm köyden sütde açık komşuda inak var:KK45:dikkat ediyoruz yedigimize ama demekki hava kirliliği radyassyon dediğin gibi sryık herşey zorlaşmış çocuk olması doğum Dr öyle diyordu nedenini bilmiyorum Rabbim çok yaratmadan sağlıkla versin hepimize
Amin inşallah🤲🤲

Hoşgeldin iyi oldumu dişin ☺ sonuçların çıktımı
disim cok iyi sonuclarima oglen bakmistim cikmamisti simdi eve gidiyorum tekrar bi bakcam😊 Siz neler yaptiniz bakalim yoklugumda ozlediniz mi🤣🤣

cikmamis sonuclarim😔

Back
X