- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
yarin ogleye kadar calisiyorlar cikar belkiHadiya tatil oldu pazartesi çıkar ozmn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarin ogleye kadar calisiyorlar cikar belkiHadiya tatil oldu pazartesi çıkar ozmn
İnşallah bahçedeydin sanırım bende akşama geldim mangala yağmur başlar gibi oldu sonra geçti soğuk bu saatlerdeyarin ogleye kadar calisiyorlar cikar belki
bizde 7.30 gibi ciktik. Capa yaptim oluyorum agridan sizidanİnşallah bahçedeydin sanırım bende akşama geldim mangala yağmur başlar gibi oldu sonra geçti soğuk bu saatlerde
Ona neymiş yaNe sıkıntı bir bilebilsem eski insanlar tarlada çalışırken çocuğu doğurup çalışmaya devam edermiş nasıl sağlıklıymışlar kaçtane isterlerse oluyormuş bizim neden böyle anlamıyorum yediğimiz içtiğimizdenmi oluyor neden böyle sağlıksız oluyor kafamda deli sorular var canım sıkılıyor psikolojim bozuldu galiba kayınvalidemde 2 den fazla doğuramıyorsun galiba diye sözde şaka yaptı sinir oldum
Hoşgeldin canımbizde 7.30 gibi ciktik. Capa yaptim oluyorum agridan sizidan
Regl yaklaştıkça umudum azalıyorminseo vakit geçmiyor
Sizi olumsuz düşünmekten men ediyorummmmRegl yaklaştıkça umudum azalıyor
Smdi kahvemi icicem ayilmaya calisiorum,Allah kolaylik versin cnmKızlarrr nasılsınız bakalım? Çok yoğun çalışıyorum çok yazamıyorum burayada keyifler iyidir umarım
Negatif enerji yok at ustunden bakimm pozitifleri doldur icine ohh misss gibii gerisi gelirRegl yaklaştıkça umudum azalıyor
Bende de regl ağrıları geldikçe umut azalıyorRegl yaklaştıkça umudum azalıyor
Günaydın canım benim de belim çok ağrıyor zor ayağa kalktımGunaydin Dun o kadar yorulmusumki daha yeni uyanabildim heryerim agriyor
Falıma bi baksana moralim düzelsinNegatif enerji yok at ustunden bakimm pozitifleri doldur icine ohh misss gibii gerisi gelir
Kaşke anlasamda baksamFalıma bi baksana moralim düzelsin
Bakabilen biri varsa baya malzeme çıkar gibi görünüyor falındaFalıma bi baksana moralim düzelsin
O horoz benimdir kesin eşime horoz gibi dikleniyorumdur yineben anlamam ama kafa kafaya vermis 2 horoz gordum bide sirtinda bisey tasiyan kus gordum. Kusa haber derler horozu bilmiyorum