Günaydın rabbim isteyen herkesin karnınıda kucağınıda boş bırakmasın belki faydam olur diye geldim
Eşimde cift tarafli varikosel vardı aylarca boşa kürek salladiktan sonra bunu öğrendik doktorlara kalsa bi sene bakmayacaklardı böyle olunca paracı doktorları aradm rahim filmine kadr herseyi yaptirdim bnde sorn olmadi cikti esimin sorununu bulduk amilyat kararı alip bi hafta içinde amilyat oldu doktor 3 ayda damarlar anca faaliyete gecer 3 ay sonraki sonuclara gore takviye başlıcam dedi ama tabi ben yine durmadım burda kkda tavsiye uzerine instagramda macunhane sayfasından hem esime hem kendime macun siparis ettim extra keciboynuzu pekmezi yedi amilyattan 20 gun sonra hamile kaldim çift kese vardi ama malisef boş gebelik geçirdim doktoru dinlemesm icin kromozom bozuklugundan imha etmisler kendilerini
Kurtajdan 5 ay sonra mucizeme kavuştum o surede yine hic durmadm her ay farkli bise dendm hic ilac kullanmadik en son esime keçiboynuzu kaynatıp içirdim iki ay hergun taze kendimede corekotu bal tarcin kürü hazirladm o ayda olmayinca bosverdn ates takibi yapmayı ovulasyon testleri hepini biraktm yorulmustum adetin 14.gunu doktora gittim hic bise kullanmadm takip etmedm en azindan yumurtlama olmuşmu bakayim diye doktor usgye alip yumurtalarmin gelişmediğini adet olunca gelmemi soyledi dunyam basima yıkıldı aldm bi paket sigara ytr artik dedm bi hafta sonra gastrit tedavisine baslican gunun gecesi ruyamda hamile oldugmu gordm esime anlattm zmn imkansiz doktor demedini sonucta dedi icimde bi ses test al dedi ilaclarla beraber test aldm gozlrime inanamdm adet bitimin ertesi gunu hamile kalmisim 4 haftalık hamileydim doktora gittimde 3 haftalik hamileymisim bunu tabi 11 haftada ogrendik satımı geri aldılar 9 gun herkes derdi bosverince olcak diye inanmazdm bosvermek mumkun degildi cunku o ay tuaf bi rahatlik vardi ustumde heleki doktordan sonraki o bi haftada yaptim seyleri anlatsam inanamazsiniz rabbim korudu remen mucizemi
Rabbim hepinize en kisa surede yaşatsın bu duyguları inşallah