• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika canım Allah kucağına almayı nasip etsin çok sabretmişsin ödülünü de almışsın çok güzel sürpriz olmuş sana :)
Hamile olduğuna dair hiç bir belirtin olmadı mı ? Gerçi çok erken öğrenmişsin 3 haftalıkken :)

Şöyleki ilk gebeliğimi cok net anladm dollenle zamani yasadim.bel ağrısını asla unutamam adete 8gun varken test yapmıştım golge vardi testte kendi cizgisi ama bi kac gun bekleyip 6 gun varken yaptimda öğrendim

Bu ikincisinde adet donemine denk geldi için ayni bel ağrısını yasadim ama emin olamdm doktorda bana oyle deyince kendimi dinlemedim haliyle ama icimdeki ses susmadi hic acaba erken yumurtlamami oldu diye bitaraftan da dedim oyle olsa bile doktorun anlamasi lazimdi rahim duvari kalinlasmis olmasi lazim ve bunun iki sebebi olur direk o bana adet olunca gel deyince bebek fikrini eledm yine adete 6 gun varken ogrendim ben bebegi adetin 4.gunu test yaptim 3500 küsür cikti kan testim dış gebelik sandim bi kac gun sonrada mide bulantilarim başladı hala bitmeyen kusmalar la sonunu bekliyrm 😂

Şöyleki ilk gebeliğimi cok net anladm dollenle zamani yasadim.bel ağrısını asla unutamam adete 8gun varken test yapmıştım golge vardi testte kendi cizgisi ama bi kac gun bekleyip 6 gun varken yaptimda öğrendim

Bu ikincisinde adet donemine denk geldi için ayni bel ağrısını yasadim ama emin olamdm doktorda bana oyle deyince kendimi dinlemedim haliyle ama icimdeki ses susmadi hic acaba erken yumurtlamami oldu diye bitaraftan da dedim oyle olsa bile doktorun anlamasi lazimdi rahim duvari kalinlasmis olmasi lazim ve bunun iki sebebi olur direk o bana adet olunca gel deyince bebek fikrini eledm yine adete 6 gun varken ogrendim ben bebegi adetin 4.gunu test yaptim 3500 küsür cikti kan testim dış gebelik sandim bi kac gun sonrada mide bulantilarim başladı hala bitmeyen kusmalar la sonunu bekliyrm 😂

Harika :KK200: benim de ilkinde çok barizdi kasık ağrısı göğüs ağrısı kimyasal oldu, bakalım 2. de nasıl olacak :KK49:

Kızlar bende bugün gittim özele. Doktor kilo vermemi istedi glukofen folik asit ve corasprin hamile kalıncaya kadar devam etmemi istedi birde gebelik fikrini aklından çıkar dedi. Göbekten iğne bile yapılabilir dedi hamile kalınca mı orasını anlamadım ne iğnesi

Kızlar bende bugün gittim özele. Doktor kilo vermemi istedi glukofen folik asit ve corasprin hamile kalıncaya kadar devam etmemi istedi birde gebelik fikrini aklından çıkar dedi. Göbekten iğne bile yapılabilir dedi hamile kalınca mı orasını anlamadım ne iğnesi
Kan sulandırıcı canım sende pıhtılaşma mı vardı, akıldan çıkar demek kolay keşke uygulayabilsek🙄

Sana önerim folik asite ek olarak yumurtalık kalitesine etki edecek takviyeler de kullanman mesela bilirsin pco hastalarına inofolic veriliyor ben muadili olan venatura inositol kullandım bu ay B8 vitamini kaliteli yumurtalık gelişimini destekliyor bi araştırabilirsin folik asiti ne ek olarak içebilirsin onu da, ben ayrıca solgar 2000 vm multivitamin kullandım bu ay T Turkuazkizz

Back