• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyagerler

meraba arkadaşlar sevgili meslektaşlarım :) baktımda en son bu konuya yazalı 2 sene olmuş o zmnlar okuyordum stajdaydım.şimdi mezunum ve yeni işe girdim kozmetik firmasında çalışıorum ar-ge uzmanı olarak girdim biraz kalite kontrolde gördüm ama şu an üretimdeyim.açıkçası hangi departmanda kalmak istediğimde kararsızım yardımcı olacak varsa fikirlerinizi bekliorum kızlar.

tabikide arge:)
kızlar bende 2009da mezun oldum. tam 3 yıl yılmadan iş aradım. sonra birinin aracılığı ile iş buldum ve dunyam karardı. ne aptallıgım kaldı ne salaklıgım kaldı kagıtlar suratıma fırlatıldı üzüntüden agladıgımda aglamak yasak dendı mesaı saatını aglayarak deıl iş yaparak gecırcekmişim. yapılmayan hakaret kaldı ve 8 ay dayandım ve işten ayrıldım. resmen insanı meslegınden sogutyorlarr!!!

ytü de okuyorum ve yine ytü kazandım fakat 2. öğretim. haritayı seçmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorsun demek...sorduğum bazı kişiler de kimyanın daha iyi iş imkanı olduğunu söylüyorlar. kafam gerçekten karıştı ve çok az vaktim kaldı haftaya çrş kayıt günü

micra uzun zaman olmuş ve açıkcası denk gelince merak ettim tercihin ne oldu? ben de kimya okuyorum ve bırakmayı düşünüyorum da..

Kimya bolumunde son senem hazirlik okudum okul oldu 5 sene ehliyetimi daha hazirlikta aldim rahatken bolumum ing dersleri iceriyor. Fakat belli basli teknik ingilizce ile geciyorum ben dersi biliyorsam calisirsam. İngilizceyi unutuyorum zamanla alese giriyorum simdi yds var. Yurtdisinda yuksek yapmak istiyordum ama suphelerim cok. Turkiye de yuksek ne kadar isime yarar. Hocalarim yurtdisinda okudu demek havasi icin senin illa gitmene gerek yok diyorlar. Okulda kalsam kadro yok. Yazilan egitimlerin hicbirini daha almadim son seneye biraktim. Okulumda tez istege bagli ben istedim ve tubitak basvurusu yaptim umarim cikar da cv doldurur diyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimyagerler dernegine suanda okumakta olan kimyaci adaylari da basvurursa guzel ve yararli olur ben uye olmadigim halde staj zor bulunuyor biliyorsjnuz cok yardimci oldular. Hemde marmara subesinden aradilar beni izmirde staj yeri onerdiler Kesiikle oneriyorum dernegi hem is bulamiyorum dediginiz bu bolum icin hukuki islemlerle ugrasiyorlaar hemde is basvurularinda yardim ediyorlar hemde alacaginiz belge sertifikalarda isinlerinin olmasi iyi diye dusunuyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back