Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar meraba ben ist. üniv. kimya bölümünde okuorum.bu sene 2. sınıfa geçtim ve seçmeli derslerim var hangisini seçeceğime karar veremedim kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz?dersler şunlar kuramsal kimya , çekirdek kimyası , kimyacılar için matematik , bilgisayar temelleri ve programlamaya giriş ve mineraloji.hangisini seçim arkadaşlar bana fikir verir misiniz?
anladım kiral çok saol verdiğin bilgiler için ama ders içerikleri bazen değişio ya üniv.lerin acaba bizimki ne kadr bi eğitim verir.benim gördüğüm bilgisayar proglamada word excel den bahsedilmişti...çok kapsamlı bir ders değildi.haftada 1gündü.ISIS draw gösterilmişti.internetten indirebiliceğin formul ve reaksiyon yazabileceğin bir program.
Şunu farkettim ki ben baya bi dersi zorunlu olarak görmüşüm
Canım ben çekirdek kimyasını almadım ama alan arkadaşlar oldu öyle aman aman da istememişlerdi maksat kredi doldurmak.Seçmeli derslerin kherbirinin kredileri vardır 2,3 gibi ve senin seçmeli ders kredin de belllidir ona göre alırsın.Ben kimyacılar için matematiği çok sevmiştim ztn matematiği de sevdiğim için bir sorun olmamıştı.bilgisayar proglamada eğer ileride çap, yandal düşünürsen mühendislik derslerinde sana yararı olur.
saol cnm ya çekirdek seçmeye karar verdim.ama son bişe sorcam matematiği seçmezsem fizikokimyada zorlanmam dimi?
tesadüfen gördüm ilk iki sayfaya bi göz gezdirdim herkez is bulamamaktan yakiniyor üzüldüm...
ben almanyada kimya okuyorum mezunluguma 2 bucuk sene kaldi hayirlisiyla. bakalim ozaman durumlar nasil olacak, hakkimizda hayirlisi