Kimyagerler

sorumlu müdürlük için peki eğitim almış olmak gerekiyor mu? bi de hafta sonu bütün gün mü çalışıyor arkadaşın? ben de düşünüyorum ama hafta sonumu harcamak pek işime gelmiyor.

Kiral ben gmp ye basvurumu yapmıstım ama ertelendı sen baska sehırlere mı gıttın yoksa dıgerlerı de İstanbul da mı olmustu?

Haklısın ertelendi haziranda yapılması düşünülmüştü ama tam üniversitelerin final dönemi diye talep az olmuştu.Bu sefer eylül-ekim gibi yapılacak talepler yeterli sayıya ulaşmış.kaydirigubbakcemile5

kimyagerist ben geçen yıl ekim ve aralık ayında istanbulda yapılanlara katılmıştım ...3 ü Fatih üniv. de birisi de Yıldız Teknik de yapılmıştı...Bu bahsettiğim ve linkini verdiğim yine istanbulda yapılacak Kağıthane belediyesinin salonunda...zaten başvuru mailini atarken karışıklık olmasın diye gmp-ist diye başlık atmanızı istiyorlar başvuruda.(başvuru için yönlendirme yazılı sitede.)

sorumlu müdürlük için peki eğitim almış olmak gerekiyor mu? bi de hafta sonu bütün gün mü çalışıyor arkadaşın? ben de düşünüyorum ama hafta sonumu harcamak pek işime gelmiyor.

pamuk arkadaşım teklif aldı ama; okulu uzadı bir dönem daha mezun olduktan sonrasına kaldı...

Sorumlu müdürlük yapmak için iki alternatif seçeenğin var.....istersen tek bir işletmeyle anlaşırsın tam zamanlı çalışırsın..istersen haftada 1 günden en fazla 5 ayrı iş yeri ile çalışabilirsin.

Alınacak taban ücretler ise

1) -Tam zamanlı , 30 gün SSK sağlanmış TüM Kimya ve GIDA İŞLETMELERİNDE ALT SINIR: 1250 YTL/AY

2) - 10 KİŞİDEN AZ İŞÇİSİ OLAN, HAFTADA 1 GÜN MESAİ; (6 GÜN SSK SAĞLANMIŞ) KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN: İŞLETME BAŞINA EN AZ 250 YTL/AY

Gıda Sektöründe Sorumlu Müdürlük yapabilmek için ihtiyaç duyacağınız “Söz Konusu ış Yerinde Sorumlu Yönetici Olarak Çalıştığına Dair Meslek Odasından (Meslek Örgütü) Alacağı Belge” Kimyagerler Derneğimiz tarafından ÜYELERıMıZE ÜCRETSıZ olarak verilmektedir....

Sorumlu Müdürlerin görevlerini bilinçli ve Halk Sağlığına uygun, tüketici haklarına saygılı biçimde, asgari hijyenik ve teknik şartların sağlandığı işletmeler oluşturarak yapmaları için eğitimlere katılmaları yerinde olur.
Ben bu eğitimlere katıldım ve verdiğim paraların karşılığında aldığım eğitimlerden çok memnun kaldım...Çalışıken karşılacağınız her türlü izin belgeleri ,yazışma örnekleri, fabrika içi ve dışı işleyişler hakkındabilgi sahibi oluyoruz.

Bu arada senin MBA hakkında bı fıkrın var mı?

MBA işletme yönetimi yüksek lisansı oluyo. burdan mezun olunca orta düzey bi yönetici olarak mezun oluyosun. Ayrıca söyle söleyim sana kimya ile ilgili herhangi bir yerde yönetici olmanın kapıları açılyor sana ..

Ben düşünüyorum mba yapmayıCADIARZU...bu sonbahar dönemi alese gireceğim...

Cok sagol kiral...Egıtımlere de katılacagım ama insallah ıstanbul da daha fazla yaparlar bu egıtımlerı de baska sehırlere gıtmek zorunda kalmayız.

sağol canım
ben zaten çalışıyorum şu anda, ama hafta sonu 1 gün de sorumlu müdürlük mü yapsam diye düşündüm açıkcası. odaya henüz kayıt yaptırmadım, ama sebebim var; ankarada ikamet ediyrdum 3 ay öncesne kadar ve sağolsun oda ankarada düzenlemed, hiç bir eğitimi =( şimdi mersindeyim, eğitimlere katılmam imkansız gibi birşey oldu... :umursamaz: neyse araştırmalara devam artık... sorumlu müdürlük ve gmp glp eğitimlerini kendim için almayı çok istiyordum ama olmadı ne yazıkki =( bakalım belki hafta sonuna denk gelirse eğitim bi ara alırım, burdaki durumu da bi araştırmak lazım tabi...

ha bi de ortaya bi soru

normalde, bizim yüksek lisans yaptığımız durumlarda hepinizin bildiği gibi hocalar uzatıyor mastır süresini ve 1.5 yılda bitmiyor bi türlü...

MBA de durum nedir? formasyon gibimi? yani derslere giriyoruz çıkıyoruz sınav oluyoruz filan, o şekildemi?

MBA 2 senede verilen bi eğitim,formasyon gibideğil.Daha çok çalışanlarda yararlanbilsinler diye akşamları verilir.Fiyatları biraz yüksektir.Derslere giriyorsun cıkıyorsun sana tıpkı üniversiteye gıderken oldugu gıbı proje odevlerı verıldıgı oluyor ve sınavları da oluyor tabı her ders ıcın.Ben başvurdum,bakalım:)

hangi üniversiteye başvurdun canım ?
bir de sormak istediğim birşey var. e-MBA hakkında bilgin var mı?

Bu arada 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun turkbayragialkisalkisalkis

Ben ıstanbul Üni. başvurdum cnm.e-MBA hakkında çok fazla sey duymadım açıkcası.Bahçehir Üni. de var diye duydum sankı.Ama bence en guzeli normal olanı...

@kimyagerist - peki eğitimler; gündüz mü yoksa çalışanlar için de uygun olsun diye iş çıkışı saatlerinde mi ?
Bir de ödeyeceğin harç nedir? Ales puanımızın kaç olması gerek?

@kimyagerist - peki eğitimler; gündüz mü yoksa çalışanlar için de uygun olsun diye iş çıkışı saatlerinde mi ?
Bir de ödeyeceğin harç nedir? Ales puanımızın kaç olması gerek?

Eğitimler iş cıkısı ılk sene haftanın 4 gunu 19:00-22:00 arasında.İng ve turkce olmasına gore harclar degısıyo turkce ıcın 10.800 TL 4 donemde öduyorsun 3.600,3.600,1.800,1.800 seklınde.İngilizce bıraz daha pahalı ama ders saatleri falan aynı.Ales puanının en az 55 olması yeterli tatlım.

en az 55 olan sayısal mı eşit ağırlık puanı mı ? 10.800 TL çok da pahalıymış fisfisfis.... önce işe girip para biriktirmek lazım :uhm:kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar bende haziranda 4 yıllık kimya bölümünden diplomamı aldım elime,nitekim elimdeki diploma ingilizce ve deneyim olmadan hiçbir işe yaramıyor.Anlamıyorum, işe giremiyorsak deneyimi nerde kazanacağız ki? Özel sektörde iş bulmak gerçekten çok zor sanırım bir an evvel ingilizce kursuna başlayacağım.Umudumu kaybetmeden...

isirmaan ; sanırım tecrübemiz olmadan girebileceğimiz ilk iş satış temsilciliği...
tabi bunu da yapabilmemiz için aktif araç kullanabilmemiz gerekiyor ki bende de o yok =)
ingilizce muhakkak bilmemiz gerekli....
sana bir link vereyim kursa başlayana kadar oradan takip etmeye çalışırsın Language Learning with Livemocha | Learn a Language Online - Free!

ben de bu siteden almanca öğrenmeye çalışıyorum.kaydirigubbakcemile2

en az 55 olan sayısal mı eşit ağırlık puanı mı ? 10.800 TL çok da pahalıymış fisfisfis.... önce işe girip para biriktirmek lazım :uhm:kaydirigubbakcemile2

Herhangı birinden 55 alman yeterli.Evet parası bıraz cok,bende o yuzden kararsızım ztn.Daha iş tecrubemde yok..Sonucta MBA yaptım dıye benı deneyımsız dırek yonetıcı yapacak deıller ya...

@ kimyagerist ; aa bunu bilmiyordum ben..Bi özel sorun yüzünden sınavdan 1 saat erken çıkmıştım.Tabi puanlarımda baya düşük geldii..Sayısal 57 diğerleri 52 civarıydı..Demek bu takdirde bile MBA için bi şansım varmışş.Çok sevindim...

tecrübesiz de olsan yardımcı olarak alıyorlar....Mesela ürün müdürü yardımcılığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…