tourmaline ye katılıyorum
eğerki işiniz hazırsa girin çalışın boşverin masterı
ama ki işiniz hazır değil torpilinizde yoksa
iş ararken mastera da başlayınki
iş arama süresinde vaktiniz boşa gitmesin
ben de şuan şanssız çoğunluktanım buarada:S
master yapıyorum
bölümümü seviyorum ama
çalışma koşulları hiç de kolay olmuyor
şimdki aklım olaydı anaokulu öğretemliği falan okurdum
mühendislik kadın işi değilmiş valla:)
evet erkekler daha kolay buluyor..işsizlikten dipteyim sondayım nerdeyse depresyondayım..bunalıma girmeme çok az kaldı..( inşallah hasta olmam..sıkıntıdan hasta olucam diye korkmaya başladım..bir hayli kilo da kaybettim
başka nasıl işler de çalışabiliriz kimya mühendisleri olarak arkadaşlar bile varsa yazabilir mi ?neler yapabiliriz başka ?
saol canım moral vermek için diyosun ama o kadar üzgünüm ki bu yaşıma geldim hala sigortam yok ödenmiyor, hayatımı kuramıyorum iş olmayınca...yine de saol çok incesin :)bildiğim kadarıyla 2 yıl falan surmuyor master ayrıca gecte değil bence yasın :) inan aklıma baska bişi gelmiyor :/ ama bankalar falanda muhendis alıyor diye biliyorum
aslında ingilizce cok onemli kızlar ya ne yapıp edip onu tamamlamamız lazım
bende gttim almanca kursuna 2 kur :) ama devam edelim sonra ingilizceyi tamamlıycam bu yazda erasmus sana avantaj olabilir ama haklısın :) bu arada hangi unidesin hacettepede falan mı :)
Gazi'deyim :) ing için soruyosan eskiden beri iyiydi benim kaydirigubbakcemile2 sevmek gerekiyo ben çok seviyorum yabancı dil öğrenmeyi
valla arkadaşlar ben masterımı bitirdim, master yaparken çalıştım bir yandan da 1.5 yıl.. iş var kimya mühendisine yok değil, ama Ankara'daysan satıştan başka iş yok.. aldığın para da gerçekten mühendis olmanın farkını hissettirmeyecek kadar az.. ben çalıştığım yerde yüksek lisans bittikten sonra da devam etmiştim ama kimyager bir arkadaş daha vardı çalışan hemde master derecesi de olmamasına ramen aynı parayı alıyoduk...
durum vahim..
istanbul'daki arkadaşlarımda "iyi" denebilecek şirketlerde çalışıyorlar ama aldıkları para ancak kendilerine yetiyor..
yani özetle, iş var, ama yapılan işler sizi tatmin edermi bilmem, beni etmedi açıkçası... pasta yapmaya verdim kendimi :)
almanca nasıl gidiyor kolay öğrenirsin onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?