Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim bölümdeki karılar görür, her şeyimizi yazdık rezil olmayalım dimikaydirigubbakcemile3
fena değil işte finallerle uğraşıyorum. şu bölümü yazdığım güne lanet ediyorum, çok istedim bi de... çok zor ve sonunda da iş garantin yok o kadar çabala ortada bir şey yok ne bileyim üzülüyorum işte...
umarım sen hemen istediğin gibi bir iş bulursunolumunekankayizsmile
inş istediğin gibi olur:) ne üzerine yüksek lisans düşünüyosun? ben de kozmetik ve kişisel bakım ürünleri üreten bi firmada çalışmak istiyorum ama zor tabi büyük firmalar istiyorum onun için de kendimi epeyce geliştirmem lazım kaydirigubbakcemile3
ben de kim. mühendisiyim master da yaptım, ben hem bu bölümde okuduğuma hem de master yaptığıma lanet ediyorum şimdi..sonuç torpil yoksa iş yokkk ( neredeyse tezgahtarlık yapıcam artık..o kadar bunaldım.. iş bulursanız çalışın masterı pek tavsiye etmiyorum artık..
çok üzgünüm hevesini kırmak istemem ama ben mezun olunca gerçeklerle bu şekilde yüzleşmek zorunda kaldım..master yapmak istiyorsan farklı bir bölümde de yapabilirsin en azından farklı bir alanda da iş arayabilirsin..iyi bir üniversiteden mezunsan , okulda da kalmak istemiyorsan masterı tavsiye etmem..hakkında hayırlısı olsun inşallah..tabii herkesin şansı bir değildir ama benimki kötü gitti işte..seninki iyi olur umarım..yaa bu cok kotu bir örnek oldu benim için