Kimseye ısınamıyorum..

Ben 35im, ölmüsüm desenize uzerime toprak atsinlar☻ Kimisi cok erken yasta tanisiyor hayatini paylasacagi insanla, kimisi ise cok sonra. Belki de imkansizdir 35ten sonra ama Allah'in yazdigi oluyor. 30 yas uzeri kadinlarin asiri secicilikten yalniz kaldiklarini dusunuyor cogunluk sizin gibi. Bazilari hatta ileri gidip sen cok mu mukemmelsin guzelsin de begenmiyorsun diyebiliyorlar. Oysa bazen secici olmasak bile olmuyor. O kisi cikmiyor insanin karsisina. Kim sevmek sevilmek istemez ki? Hakkimizda cok yanlis dusunuluyor. Cogu kez hayatimizda birisi olmadigi icin kendimizi savunmak zorunda kaliyoruz.

Keske bunlari dusunerek yorum yapsaniz.

Hayatımmm onu bunu bilmiyorum da benim esas sorunum ilişkilere dair heyecanımı yitirmiş olmam sanırım ve bu heyecan senelerdir yok.. sanki kanatlanıp uçmuş

valla benim hayatımda 24 yıl kimse olmadı..
bir gün karşıma çıktı 3 ay içinde evlendik...
aynı sizin gibiyimdir..
Seçici, tahammülsüz hele ki ergen tavırlı erkek modelinden midem bulanır...
yani olacağı varsa oluyor...
hiç evlenmeyecek dedikleri kız 3 ay içinde evlendi yani..
aşk olunca soğukluk falan unutuluyor

Ay hadi bakalım inşallah canım ya inşallah en kısa zamanda böyle içimi kıpır kıpır ettirecek birisi karşıma çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…