Kimseye ısınamıyorum..

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.786
Selam kızlar... 3 buçuk yıldır hayatımda bi erkek yok.. en son sevgilimi çok sevmiştim... biz ayrıldıktan bi kaç ay sonra evlendi tabi bu bana aşırı dokundu.. o ayrı mevzu... neyse o gün bu gündür bir çok erkekle tanıştım .. ama hiç birine karşı bi şey hissedemiyorum.. zaten çok seçici biriyim.. bu erkeklerin arasında kariyerli, boylu poslu yakışıklı bir çok kadının çok beğeneceği tipler de var .. ama olmuyor da olmuyor.. Resmen efsunlanmış gibiyim.. bu yalnızlıkta ömür geçiyor.. bu durumdan hiç hoşnut değilim .. istiyorum hayatımda birisi olsun ama bu erkek milletinden de bana irite gelmiş durumda..en ufak bi saçma hareketlere hiç tahammül edemiyorum.. hemen engelliyorum falan... dedim kendime vakit ayırayım.. bi süre erkeklerden uzak durayım hatta bi ay önce tek başıma seyahate bile çıktım .iyi geldi tabi .. ama erkeklere karşı içimdeki bu soğukluk gitmiyor ..

Eee daha iyi değil mi?
En azından önüne gelene kendini kaptırmazsın.
Evet .. canımmm zaten öyle Kolay kanan bi yapım yoktur... ama 3 buçuk yıl çık uzun bi süre.. artık acı vermeye başladı... sevmek sevilmek ihtiyacı insanoğlunun doğasında var.. ihtiyaç duyuyorum sevgiye... ama işte ufak hesaplara falan tanık olunca hiç şans vermeyip hemen def ediyorum...

Acı verecek ne var ki?
Doğrudur,yalnızlık zordur ama abartmamak gerek.
Hayatı biraz akışına bırakmalı bence.

Zamanı geldiğinde olacaktır. Buna odaklandığınız için olmuyor zaten. Ayrıca "olmuyor" diyerek sürekli negatif enerji gönderiyorsunuz evrene.

Allah bi büyük konuşanı bi de başkasını kınayanı sevmezmiş.. yaşatmadan göndermez derler yaaa .. Acaba diyorum ben de geçmişte farkında olmadan birini mi kınadım, büyük mü konuştum ..

Aynen sizin önceki mevzuları biliyorum.
Valla istemekle de olmuyor ki be can ciğer kuzu sarması.
Benim de yaş oldu 31 daha düzgün bir ilişki yaşamak nasip olmadı.
Sen de ben gibi kendini kültür turlarına at çok iyi geliyor boşver:

Bence akışına bırakın - 3 senedir yalnızım, neden olmuyor diye düşünmeyin. Kısmet bu işler. Rahat olun, hayatınızı yaşayın, çalışıyorsanız kariyerinize odaklanın, arkadaşlarınızla sosyalleşin - aşk da zaten kendi kendiliğinden sizi bulacaktır.

Espri mi?
Yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyor. İnsan daha az güveniyor.
Vallahi hayatım aynen öyle emin ol ben 5-10 sene öncesinde falan asla bu kadar seçici değildim yani fazla seçici olmadığım için hiç bi zaman sevgilisiz kalmıyordum sürekli hayatımda bir erkek oluyordu ...Yaş ilerledikçe başlıyorsun armudun sapı Üzümün çöpü olayına

Hepsini yapıyorum ...ama hani boş vakitlerimde de çabalıyorum ,insanlarla tanışmak için ,hayatıma birini almak adına yeni insanlarla tanışmak için çeşitli eylemlerim oluyor.,, yani hani oturduğum yerden kalkmıyorum gibi bir durumum yok .. yani benim meselem insanlarla tanışamamak değil tanışıyorum ...o konuda bir sıkıntı yok... bir sürü erkekle tanışıyorum ...bunların arasında çok yakışıklı karizmatik olanlar da fazla ...ama neden bir şey hissedemiyorum hep bir soğukluk var içimde .. Eskiden olsa asla takılmayacağım küçücük şeylere bile takılmaya başladım ilişkilerde

Üstte yazdıgımı düzeltiyim.
Siz elinizi çabuk tutun yine de.33den sonra zor,35 den sonra zaten imkansıza yakın.
Erkekler de yaşa bakıyor malesef.
Hiçbir zaman sevgilisiz kalmadıgınızı söylemişsiniz.Bu nedir ya...Hiçbir zaman çorapsız dışarı çıkmadım der gibi

Nasıl tanışıyorsunuz bizde tanışacak adam bulamıyoruz

Farkındaysanız vay efendim benim yaşım şöyle oldu evde kaldım diye bir konu açmadım ben benim meselem erkeklere karşı duyduğum soğukluk..!! Bu yaş yorumunuzu diğer uygun konulara yazarsanız daha yerinde olacaktır!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…