Yasadiklarinizla yaşadıklarım bire bir örtüşüyor.Hatta adet oldugumda da annem bana bir ped verdi.Sonra nasıl kullanıldigini bilip bilmediğimi sordu.Hayir dedim.Gosterdi ve gitti.Sonrasinda hiç bu konuda konuşmadık.
Benim annemle su anda da görüşüyor olma sebebim fiziksel olarak bize çocukken çok iyi bakması ,eğitim almam için uğraşmasi ve artık evlat ayrımini çok daha az yapması.
Benden küçük erkek kardeşimi o kadar çok sevdi ki bana bişey kalmadı sanırım.Hep babannemin adi olduğum için benden nefret ettiğini düşündüm.O kadar sevilmezdim ki tüm sulalede bununla ilgili konuşmaktan cekinmezdi.
Sürekli kapanmam için baskı yaptı.Asla laftan anlamayan bir kadın.Tabi o beni kapattı ,ben de içime kapandım.Depresyon gecirmisim ortaokuldayken,sonradan farkediyorum.Ellerimi kesmeye kadar gitti iş.
Evde hep tarla kavgası ,babamın sülalesinin lafı.Hatta ilk sinir krimizi bu yüzden geçirdim.Sonra devamı geldi.
30 li yaslara kadar bu durumun beni bu kadar etkilediğini farketmemistim.Meger ben herkese karşı mesafeli ,duygularını bastırmış,agresif bir insan için olmusum.Kendimi çok çirkin hissettim hep.En güzel yillarim da öyle geldi geçti.
Sonrasında eşimle tanıştım,çok sevdim evlendim.Cocuk konusunda hep sevebilir miyim diye geri durdum.Hatta hamile olduğumda ben nasıl anne olunur bilmiyorum diye çok ağladım.Kizim olacağını öğrendiğimde de hem çok sevindim hem içimi korkular sardı.
Şimdi 2 aylık bebeğimle sana bu mesaji yazıyorum.Kendimi hep bağ kuramazsam üzülme dediğim halde,görür görmez çok sevdim kızımı.Ama asla ikinci çocuk düşüüyorum.Annem gibi olmaktan çok korkuyorum.
Ben anksiyete ve depresyon tedavisi de gordum.belki o da iyi geldi bilmiyorum.Ama bir gün elimde param olursa iyi bir psikiyatriye gitmek istiyorum.Cunku biliyorum ki farkında olmadığım çok şey daha var içimde.
Bu arada annem doğum yaptığında yanima 10 günlügune geldi ve yine sinir krizi geçirmeme sebep oldu.
Ben çaresini bulamadım.Sadece cok yakin olmuyorum artık.Sana da tavsiyem bu yönde.Zamaninda öpüp sarilmadigi ,hiç saçını oksamadigi kızı da büyüdüğünde bu kadar oluyor.İmkanin varsa tedavi görmekten cekinme.Keske ben daha erken gitseydim.Belki hayatım daha iyi olurdu