- 22 Aralık 2012
- 1.340
- 1.786
-
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Sizin gibi insanlar yüzünden gencecik kadınlar otuzundan sonra depresyona giriyor böyle hastalıklı zihniyetler yüzünden !!Üstte yazdıgımı düzeltiyim.
Siz elinizi çabuk tutun yine de.33den sonra zor,35 den sonra zaten imkansıza yakın.
Erkekler de yaşa bakıyor malesef.
Hiçbir zaman sevgilisiz kalmadıgınızı söylemişsiniz.Bu nedir ya...Hiçbir zaman çorapsız dışarı çıkmadım der gibi
Canımmm sosyalleş, insanlara karşı çekingen olma, insan içine karış,, zaten akın akın geliyorlarNasıl tanışıyorsunuz bizde tanışacak adam bulamıyoruz
Duydun muuu konu sahibi ona göre33den sonra zor,35 den sonra zaten imkansıza yakın
Duydun muuu konu sahibi ona göre
Bi de benim sorduğum şeyle konumla alakasız kafasına göre hastalıklı bi şekilde konuşuyor..Duydun muuu konu sahibi ona göre
KK 30+ yaşı linç etme timi kurulmalı bence
Her konuda aynı yorumlar...
Ya herkesin biyolojik saati farklı. Kimi 20 yaşında 30 gibi duruyor, kimi 30 da 20 gibi.
Bi de benim sorduğum şeyle konumla alakasız kafasına göre hastalıklı bi şekilde konuşuyor..
Gerçekler acıdır....Ben yanlış bişey söylemedim.Malesef bu acı bir gerçektir.Sizin gibi insanlar yüzünden gencecik kadınlar otuzundan sonra depresyona giriyor böyle hastalıklı zihniyetler yüzünden !!
KK 30+ yaşı linç etme timi kurulmalı bence
Her konuda aynı yorumlar...
Ya herkesin biyolojik saati farklı. Kimi 20 yaşında 30 gibi duruyor, kimi 30 da 20 gibi.
Bence yaksınlar bizi orta çağdaki gibiBi de benim sorduğum şeyle konumla alakasız kafasına göre hastalıklı bi şekilde konuşuyor..
Mesela ben 30 da 20 gibi
Şikayet edin de bi kaç gün kafa dinlesin arkadaş, kızlar !!Ya burda 30 yaşı öcü gibi gören bir kesim var, oysa 30 eskilere göre 20 yaş gibi oluyor , ama anlatamazsın:)
Şikayet edin kızlarGerçekler acıdır....Ben yanlış bişey söylemedim.Malesef bu acı bir gerçektir.
35 den sonra sen karşındaki adama ısınmayı bırak yanardağ etkisi yapsan yine kabul etmeyebilir.
O nedenle biraz zorlayın kendinizi ısınmak için
Vallahi hayatım aynen öyle emin ol ben 5-10 sene öncesinde falan asla bu kadar seçici değildim yani fazla seçici olmadığım için hiç bi zaman sevgilisiz kalmıyordum sürekli hayatımda bir erkek oluyordu ...Yaş ilerledikçe başlıyorsun armudun sapı Üzümün çöpü olayına
Hayatım kesinlikle katılıyorum işte o yüzden geçmişte mutlu olduğumuz erkeklerle belli bir olgunluktan sonra mutlu olamamaya başlıyoruz ... Çünkü hayata karşı duruşumuz, beklentilerimiz değişiyor..Bir de insan ufakken ilişkilere dair çok fazla bir beklentisi olmuyor sadece genelde anı iyi geçirmeye odaklanıyorsun..Ya ben hayatımda öylesini biri olsun diye olmasında, yalnızlığı tercih ederim.
Birlikte olduğumuz kişi bizim tüm hayatımızı, enerjimizi etkiliyor.
E 30 yaşından sonra da olgunlaşıyoruz ve ne istediğimizi daha iyi biliyoruz., seçici olmamız çok doğal.
Evet canim git gide herşeye takıyorsun...Eger bebek istiyorsan kendince standartlar belirle ve cok araştırma.Vallahi hayatım aynen öyle emin ol ben 5-10 sene öncesinde falan asla bu kadar seçici değildim yani fazla seçici olmadığım için hiç bi zaman sevgilisiz kalmıyordum sürekli hayatımda bir erkek oluyordu ...Yaş ilerledikçe başlıyorsun armudun sapı Üzümün çöpü olayına
Bebek mi ! Yok artıkEvet canim git gide herşeye takıyorsun...Eger bebek istiyorsan kendince standartlar belirle ve cok araştırma.