Kimseye ısınamıyorum..

Üstte yazdıgımı düzeltiyim.
Siz elinizi çabuk tutun yine de.33den sonra zor,35 den sonra zaten imkansıza yakın.
Erkekler de yaşa bakıyor malesef.
Hiçbir zaman sevgilisiz kalmadıgınızı söylemişsiniz.Bu nedir ya...Hiçbir zaman çorapsız dışarı çıkmadım der gibi
Sizin gibi insanlar yüzünden gencecik kadınlar otuzundan sonra depresyona giriyor böyle hastalıklı zihniyetler yüzünden !!

Sizin gibi insanlar yüzünden gencecik kadınlar otuzundan sonra depresyona giriyor böyle hastalıklı zihniyetler yüzünden !!
Gerçekler acıdır....Ben yanlış bişey söylemedim.Malesef bu acı bir gerçektir.
35 den sonra sen karşındaki adama ısınmayı bırak yanardağ etkisi yapsan yine kabul etmeyebilir.
O nedenle biraz zorlayın kendinizi ısınmak için

Vallahi hayatım aynen öyle emin ol ben 5-10 sene öncesinde falan asla bu kadar seçici değildim yani fazla seçici olmadığım için hiç bi zaman sevgilisiz kalmıyordum sürekli hayatımda bir erkek oluyordu ...Yaş ilerledikçe başlıyorsun armudun sapı Üzümün çöpü olayına

Ya ben hayatımda öylesini biri olsun diye olmasında, yalnızlığı tercih ederim.

Birlikte olduğumuz kişi bizim tüm hayatımızı, enerjimizi etkiliyor.

E 30 yaşından sonra da olgunlaşıyoruz ve ne istediğimizi daha iyi biliyoruz., seçici olmamız çok doğal.

Ya ben hayatımda öylesini biri olsun diye olmasında, yalnızlığı tercih ederim.

Birlikte olduğumuz kişi bizim tüm hayatımızı, enerjimizi etkiliyor.

E 30 yaşından sonra da olgunlaşıyoruz ve ne istediğimizi daha iyi biliyoruz., seçici olmamız çok doğal.
Hayatım kesinlikle katılıyorum işte o yüzden geçmişte mutlu olduğumuz erkeklerle belli bir olgunluktan sonra mutlu olamamaya başlıyoruz ... Çünkü hayata karşı duruşumuz, beklentilerimiz değişiyor..Bir de insan ufakken ilişkilere dair çok fazla bir beklentisi olmuyor sadece genelde anı iyi geçirmeye odaklanıyorsun..

Vallahi hayatım aynen öyle emin ol ben 5-10 sene öncesinde falan asla bu kadar seçici değildim yani fazla seçici olmadığım için hiç bi zaman sevgilisiz kalmıyordum sürekli hayatımda bir erkek oluyordu ...Yaş ilerledikçe başlıyorsun armudun sapı Üzümün çöpü olayına
Evet canim git gide herşeye takıyorsun...Eger bebek istiyorsan kendince standartlar belirle ve cok araştırma.

Ben de sizin gibi düşündüm uzun süre.
Dua ettim hep, seçici olmaniz bir yerde iyi.
Ama çevremde belli bir yaşa gelmiş olup evlenmeyen dostlarım arkadaşlarim var 45 ve üstü çok pişmanlar
Evrene olumlu mesajlar yollayin buna da inanıyorum 😊😊😊

X