çünkü salak yerine konmak hoşuma gitmiyor. teşekkürler cevap için. karıştırmayacak kadar güven vermesi süper bir şey.
+10000Okurken yoruldum
Sosyal medya bizim insanimiza yasak olmali zira kullanmayi bilmiyorlar. Anca kuzey kore paklar bizi, her sey yasak olsun ki akillari baslarina gelsin diyorum
ya burada anlaşılmayan bir durum vat sanırım normalde hergün araştırmıyorum 3 haftadır bakmamıştım bile ama bu şekilde tuhaf davranınca şüphelendim ve araştırma gereği duydum.Madem sinavin var bukadar arastirma ne? Ikiniz de ne kadar da sacma isler yapiyorsunuz ya...
o zaman yalan konuşmasaydı.. en başta sayfa bu not paylaşımı yapılıyor dese olay bu kadar büyümezdi zaten ama yok çıktım takipten sayfaı bulamıyorum filan hep yalan dolan.Bende itiraf sayfasını takip ediyorum ama beğendiğim erkekleri bulmak için değil bazen ilginç bazen güzel paylaşımlar oluyor. Ondandir belki. Hemen kötü düşünme bence.
haklısınız sonuna kadar..sana güveni bırak saygısı yok. arkadaşınla geçirdiğin vakit için bile huzursuzluk çıkarıyor.
tutup ordan burdan engellemek zaten çocukça. ayrıldığın vakit engellenir, gözden çıkarmadığın biri ile sorunlarını iletişim kurarak çözersin.
kızıp öfkeyle o sayfayı takip ettiğini düşünüyorum ancak her tartışmada başka denizlere yelken açmaya çalışmak adiliktir.
demek sana her kızdığında arayışa girecek.
bence bırak annesinin bulduğu kızla evlensin.
Kesinlikle katiliyorum+10000
Cidden bize yaramıyor bu işler. Mesela ulkemiz twitter kullaniminda her zaman ilk üçteymiş, hatta çogunlukla ya ikinci yada birinci oluyor. Çünkü bilende bilmeyende konuşuyor, hicbirsey bilmiyoruz ama herseye bir fikrimiz var. Ünlulerin youtube instagram hesaplarina bakin yorumlarin cogu bize ait ve hepside saçma sapan seyler, illa herseyin mokunu çıkaracaz yani baska yolu yok. Ben utaniyorum bizimkiler adina. Arada yabancıların yorumlari var, onlarda biz neden bu kadar cok yorum yapiyoruz onu anlamaya calisiyorlar.
cok sacma. Okadar vakti daha faydali gecirebilirsin. Kitap oku film izle hic bisey olmasa yuru ya. Yaptigin hareketin ne kadar degersiz oldugunun farkinda degil misin?ya burada anlaşılmayan bir durum vat sanırım normalde hergün araştırmıyorum 3 haftadır bakmamıştım bile ama bu şekilde tuhaf davranınca şüphelendim ve araştırma gereği duydum.
Bu esnada sevgilime her saat başı şunu yapıyoruz, bunu yapıyoruz tarzında mesaj attım.