Kimseye eyvallahım yok diyen adam

Canım eğer 19 yaşlarında değilden adamın bu tavrı karşısında frene basarsın. 16.00’da dönüyorsa ve online old halde zaman ayırıp cevap vermiyorsa cevap vermek istemediğindenir. Anla ki özel değilsin. 16.00’da cevap gelen mesaja ertesi gün akşam 20.00’de cevap veririm, trip atarsa tribin kralını yer. Ki bu kadar ilgisiz bir adam zaten niye cevap vermedin demez çok belli umrunda olmadığı. Belli bir yaştan sonra erkek trio çekmiyooooor. Kadına da bir yaştan sonra trio yakışmıyor. Kadınlık aklını kullanarak işi kendine çevirmelidir. Trip işe yaramamış gördüğün gibi.

canım biz bu adamla yakınlaştık paylaşımız var böyle yapması çok ayıp

Bu bi ilişki de beklenti ile alakalı bence.
Bakın demişsiniz istese gönül alabilirdi diye işte istemiuor demrkkş

canım biz bu adamla yakınlaştık paylaşımız var böyle yapması çok ayıp
Yakınlaştıysanız tarzını bizden daha iyi bilmeniz gerekir. Naz niyaz çekiyor mu, gönül alıyor mu? Kırmamak için dikkatli davranıyor mu? Bunları bilecek kadar yakın değilmişsiniz demek ki trip ters tepmiş.

Gecen gun is yerinde bir arkadas agliyordu. Aradiginda acmayan mesajlara saatler sonra cevap veren sevgilisine kızınca adam hadi ikile demiş engellemiş her yerden. Ve ortaya çıktı ki eski sevgilisiyle yazisiyormis. Yanı birsuru kadınla yazisan adamların kimseye eyvallahi olmaz.

Sizde de bir kontrol hırsı gördüm ben. Tamam kızıp rest çektiniz,ama onunda rest çekip üzülmemesi sizi etkilemiş. Bu tarz bir restin ne sonuç getireceğini düşünmek lazım. Herkes yemez onu malesef. Fakat bu kadar eyvallahsız bifiylede zaten olmazdı.Demek ki kendine güveni çok ve yenisini bulurum diyor.Bağlılık kurmamış zaten

ben netlik severim ve onun için önemim olmadığını gördüm.

bende öyle olduğunu düşünüyorum seçenek çok olduğu için öyle davranıyor sanırım

ama Allah beter etsin öyle insanları

Engellemedim silmedim aksine yasak olmayan mesleğim var gezdim spor yaptım paylaştım bakmadı bilerek umurumda değil o da silmedi engellemedi sosyal medyadan ama o bilerek öyle yapıyor bende
Sen onu her yerden engelle yokmuş gibi davran. Boşta kalınca arar seni ama asla muhatap olma.

Benim en son görüştüğüm kisi de öyle "kimseye eyvallahim yok" modundaydi. En son ayrildigi kiside tum sabrini tüketmiş ama bu beni ilgilendirmezdi tabii. Ben de "eee senin eyvallahin yok benim eyvallahim yok napicaz" demiştim şakayla karışık. Bir sekilde karsilikli anlayisimiz vardı ama bu tarz tripler yapan biriyle asla anlasamazdi eminim, o da gunde bir kez yazar aksam da arardi 5 dk konuşurduk yani ilgisizdi. Bitirme sebebimiz baska bir sebep olsa da, uzun vadede bu tip adamlarla zor olur. Çünkü olay sadece trip degil, "eyvallah etmem" kafası. Yani ben hiç alttan almam, sana uyum saglamam, sen bana uyarsan olur mantiginda oluyorlar. Hic kimse böyle düşünen biriyle yapamaz, arada kendinden ufak ödünler de vermek gerekiyor orta yolda buluşabilmek icin. Hic esneme payi olmayan insanla anlasmak zor. Ama ben sizin de üslup olarak sert çıktığınızı gördüm, genelde o beyefendi gibiyim yani aradim acmadin/gec yazdin gibi seylerle ben de ugrasamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…