- 15 Haziran 2016
- 7.706
- 20.418
- 38
-
- Konu Sahibi pembekuvars30
Nasılki o adam bulunmaz hint kumaşı değilse siz de değilsiniz. Adam size yol vermiş açık net. Niye bukadar hırs yapıyorsunuz ki kendinizi vazgeçilmez mi sanıyordunuzdaha beni büyük konuşmayayım ama unutsun
Mesela ben 11 yıllık kocamla böyle bir durum yaşasam verdiği cevaptan tatmin olurdum ben safmıyım diyip sorun çıkarmazdım. Karşınızdakinin cevabına inanmayacaksanız neden soruyorsunuz? Karşımdaki böyle yerli yersiz trip yapınca ben de ağzıma geleni saymak istiyorumSabah 10 da atılan mesaja akşamın 16 sı olup dönülmüyorsa ben susmam ve sürekli online durumu var unuttum yalan whatsaapta sırada o mesaj durur kimse kimseyi kandırmasın ve bu hareket size yapılsa bu kadar rahat olurmuydunuz merak ettim ve ben yüz verdiğim için benimle öyle konuşabildi
Mesela ben 11 yıllık kocamla böyle bir durum yaşasam verdiği cevaptan tatmin olurdum ben safmıyım diyip sorun çıkarmazdım. Karşınızdakinin cevabına inanmayacaksanız neden soruyorsunuz? Karşımdaki böyle yerli yersiz trip yapınca ben de ağzıma geleni saymak istiyorum
Nasılki o adam bulunmaz hint kumaşı değilse siz de değilsiniz. Adam size yol vermiş açık net. Niye bukadar hırs yapıyorsunuz ki kendinizi vazgeçilmez mi sanıyordunuz
Ben de laf sokan üstüne gönlünün alınmasını bekleyen biriyle uğraşamam. Ciddi ilişki vardir bu tür davranışlar alışkanlık haline gelmemiştir, o zaman olabilir yani.
Ben de laf sokan üstüne gönlünün alınmasını bekleyen biriyle uğraşamam. Ciddi ilişki vardir bu tür davranışlar alışkanlık haline gelmemiştir, o zaman olabilir yani.
Niye yazdığı çok açık zaten.. Cevap net..Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Şimdi konuda 5 saatten bahsetmediniz. Ne iş yaptığı da önemli tabii. Laf sokmanıza gerek yoktu bence söyleyiş tarzınız hoş değil demeo istemiştim zaten.Yani size göre 5 saat dönmemesi
normalse haklısınız
Şimdi konuda 5 saatten bahsetmediniz. Ne iş yaptığı da önemli tabii. Laf sokmanıza gerek yoktu bence söyleyiş tarzınız hoş değil demeo istemiştim zaten.
Trip le ne ilişki yürür ne evlilik yürür.bu sağlıklı bir iletişim şekli mi sizce? Benim annemde sizin gibi ömrü trip atıp gönlünün alınmasını bekleyerek geçiyor ve sonunda kimse gönül filan almıyor. Bakın kimse sizi pohpohlamak zorunda diil,kimse ortada gerçekten kalp kırılacak birşey yoksa gönül almak zorunda diil,fol yok yumurta yok gönlümü alabilirdi diyorsunuz. E sizde adama yalancı muamelesi yapmış ergence trip atmışsınız,siz onun niye gönlünü almadınız. Bakın genel olarak söylüyorum şu trip olayı çok banal,karşınızdakinin size saygısını sevgisini sıfıra düşüren bir durum. Trip trip trip bir süre sonra gerçekten kalbiniz kırıldığında da kimse önemsemiyor,yalancı çobana dönüyorsunuz.Ben onu o kadar tanımıyorum ve istese gönül alabilirdi o sizin kocanız tabi tatmin olursunuz ortada daha ne olduğu belirgin olmayan biri var empatiniz eksik
Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Bana söyleyiş tarzın üslubun ters geldi açıkçası belki o da ondan demiştir hesap sorar gibi yalancılıkla itham edilir gibi olmuş
Bu saatten sonra aman ha arayıp sorma böyle bir adam için çok basit bir hareket olur
Olur ya adam sana dönerse sana haklılık payı verdim falan deyiver
Bundan sonra böyle rest çekmezsin artık pat diye
Hayatta herşey bir tecrübe oluyor takılma çok üzme kendini
Buarada sanki yorum yapanlara da atarlısın
Hayır üzülmemiştir. Üzülecek olsa dediğiniz gibi istese gönül alabilirdi istememiş.
Şimdiden kendini belli etmiş.belliki gönül almayı bilmeyen bencil bir tip ...uzak durunArkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Şimdiden kendini belli etmiş.belliki gönül almayı bilmeyen bencil bir tip ...uzak durun
Hangi dergahtan konuştunuz
Sadece sana hak verene mi teşekkür ediyorsunHak verdiniz değil mi bana benim kafadansınız teşekkür ediyorum
Sadece sana hak verene mi teşekkür ediyorsun
Bence azıcık da olsa haksız olabilirmiyim kapısını aralayabilirsin