Kimseye eyvallahım yok diyen adam

Ben de laf sokan üstüne gönlünün alınmasını bekleyen biriyle uğraşamam. Ciddi ilişki vardir bu tür davranışlar alışkanlık haline gelmemiştir, o zaman olabilir yani.

Mesela ben 11 yıllık kocamla böyle bir durum yaşasam verdiği cevaptan tatmin olurdum ben safmıyım diyip sorun çıkarmazdım. Karşınızdakinin cevabına inanmayacaksanız neden soruyorsunuz? Karşımdaki böyle yerli yersiz trip yapınca ben de ağzıma geleni saymak istiyorum

Ben onu o kadar tanımıyorum ve istese gönül alabilirdi o sizin kocanız tabi tatmin olursunuz ortada daha ne olduğu belirgin olmayan biri var empatiniz eksik

Hırs yapmıyorum benim yanlışım var mı diye soruyorum hırsı nereden çıkardınız
Nasılki o adam bulunmaz hint kumaşı değilse siz de değilsiniz. Adam size yol vermiş açık net. Niye bukadar hırs yapıyorsunuz ki kendinizi vazgeçilmez mi sanıyordunuz

Ben de laf sokan üstüne gönlünün alınmasını bekleyen biriyle uğraşamam. Ciddi ilişki vardir bu tür davranışlar alışkanlık haline gelmemiştir, o zaman olabilir yani.

Niye yazdığı çok açık zaten.. Cevap net..

Adamın harbiden kimseye eyvallahı yokmuş

Çok rahat ve sürekli çevirmiçi laf sokmadım sadece sordum bu şekilde cevap vermeyebilirdi inanmadığım için öyle yazdım ki şuan bile sürekli çevrimiçi
Şimdi konuda 5 saatten bahsetmediniz. Ne iş yaptığı da önemli tabii. Laf sokmanıza gerek yoktu bence söyleyiş tarzınız hoş değil demeo istemiştim zaten.

Ben onu o kadar tanımıyorum ve istese gönül alabilirdi o sizin kocanız tabi tatmin olursunuz ortada daha ne olduğu belirgin olmayan biri var empatiniz eksik
Trip le ne ilişki yürür ne evlilik yürür.bu sağlıklı bir iletişim şekli mi sizce? Benim annemde sizin gibi ömrü trip atıp gönlünün alınmasını bekleyerek geçiyor ve sonunda kimse gönül filan almıyor. Bakın kimse sizi pohpohlamak zorunda diil,kimse ortada gerçekten kalp kırılacak birşey yoksa gönül almak zorunda diil,fol yok yumurta yok gönlümü alabilirdi diyorsunuz. E sizde adama yalancı muamelesi yapmış ergence trip atmışsınız,siz onun niye gönlünü almadınız. Bakın genel olarak söylüyorum şu trip olayı çok banal,karşınızdakinin size saygısını sevgisini sıfıra düşüren bir durum. Trip trip trip bir süre sonra gerçekten kalbiniz kırıldığında da kimse önemsemiyor,yalancı çobana dönüyorsunuz.
Yapmayın. Belliki gençsiniz, kendinizi dizginleyin,sizin iyiliğiniz için söylüyorum

Bana söyleyiş tarzın üslubun ters geldi açıkçası belki o da ondan demiştir hesap sorar gibi yalancılıkla itham edilir gibi olmuş
Bu saatten sonra aman ha arayıp sorma böyle bir adam için çok basit bir hareket olur
Olur ya adam sana dönerse sana haklılık payı verdim falan deyiver
Bundan sonra böyle rest çekmezsin artık pat diye
Hayatta herşey bir tecrübe oluyor takılma çok üzme kendini
Buarada sanki yorum yapanlara da atarlısın

Hayır üzülmemiştir. Üzülecek olsa dediğiniz gibi istese gönül alabilirdi istememiş.

Gönül almak isteyen gönül alırdı öyle ters cevap vermezdi

Şimdiden kendini belli etmiş.belliki gönül almayı bilmeyen bencil bir tip ...uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…