- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
- Konu Sahibi pembekuvars30
İnsan merak ediyor
Üzülse ne üzülmese ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülse ne üzülmese ne
İnsan görüp mesaj yazamayabilir adamı niye darlıyosunuz ki. Saçma triplere girmişsiniz adamın da çekesi yokmuş.
Ikizlerim ben de. Evet darlanmaya pek gelemiyorux yapan olursa ben de ısrar sevmem falan diyorum da.Bu bildigin kaba bi adam konu sahibi.Tamam hoslanmiyorsan da,üslup önemli.Ikizler erkeginin daha cok enteresan huylari var.Yani ben kendim ikizlerken cekemem o derece.Yol yakinken uzaklaşsin.
Diğer konuya yazmışsın bakayım dedim birincisi mesaja geç cevap veren biri benden daha beterini görürdü o geç mi yazdı mesela bir saat ben 1 gün sonra geri dönerim işlerim vardı bakamadım tele yazardım o zaman işler öyle bir tersine dönüyor ki hesap sorulan sen oluyorsun kuduran da karşı taraf niye soruyorsun ki böyle birşeyi ne halt ederse etsin yazmasın geç yazsın o sana yaranmaya çalışsın sen sonradan benim de eyvallahım yok desen ne olcak artık çok geç üzülmemiştir emin ol şuan çok rahatlamıştır çünkü seçeneği çok ama eninde sonuda seni tekrar yoklayacak kesin ve net eminim senin yapman gereken tek şey ortadan yok olmak senden haber alamasın her yerden engelle asla arama sorma nefesini bile duyamasın sabret geri döndüğünde hiç bişey olmamış gibi çok cana yakın konuş sonra süründürme işlemlerine başla onun sana davrandığı şekilde davran yüzüne gül ama arkasından şüpheli davran kıvransın dursun emin ol çok zor değil bunları yapmakArkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Flörtleşme döneminde agresif tavırlar erkekleri soğutur. O an neyle meşgul olduğunu bilmediğiniz için sen kim oluyorsuna getirmiş.Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...