Kimseye eyvallahım yok diyen adam

Önce adam düzgün değil diyecektim ama siz de açılışı laf atarak yapmışsınız.

Saf mı görünüyorum dedikten sonra ne demesini bekliyordunuz, yalvarmasını mı? İkna etmek için saatlerce uğraşmasını mı?
Ben o kaba lafı etmezdim tabi ama sen bilirsin derdim, ne diyeceğim? Niyetini size kanıtlama imkanı yok ki, her türlü onu suçlu bulacaksınız zaten.

Belli ki adam bu tip durumlardan bıkmış, ilişkiyle de çok ilgili değil.

tavra üzüldüm ama bir açıdan Allah'ın sevgili kuluyum dedim daha yeni durumlar ilerde daha kötü olabilirdi.
adam haklı.
sizi umursamamış siz de bayağı bi bozulmuşsunuz.
umursasa gönül alırdı, yanlış anladın falan derdi ne bileyim ya da sağlam kavga ederdi ama eyvallahım yok demezdi.
üzülmeyin yenisini bulursunuz.

Niye üzülsün ki? Belli ki çok taktığı bir ilişki içinde değilmiş. 3 yıldır arkadaşız dediniz ama 3 yıllık sevgililik değil di mi bu? 3 yıllık arkadaşınız da yeni yeni mi flört deniyorsunuz?
Açıkçası belli bir yaştan sonra (27 sonrasi) neden mesaj atmadin, beni düşünmüyor musun, sen beni sallamadın falan... Böyle muhabbetler çekilmiyor. Bu tarz muhabbetler ergenlik ilişkilerinde, yirmilerin başında kan deli akarken , boş beleş yaşarken güzel. Ama insan işinde gücündeyken , kafasında geçim derdinden sunulacak projeye bin tane şey varken 'neden gördün cevap vermedin,sevsen verirdin' muhabbeti falan biraz yersiz oluyor...
Onun dışında , böyle kahve ağzıyla konuşan, açık açık 'sen degersizsin' diyen adamla da takılıp ne yapacaksın? Dediğin gibi gençsin,güzelsin, mesleğin var... Buna mı kaldın?

Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
En güzelini yapmışsın gitsin kendisine robot birini bulsun duyguları olmayan trip atmayan.

Arkadaşlar merhaba bir zat-ı muhterem ile görüşüyorduk,mesajıma geç cevap aldığım için laf söyledim o zat bana ben bu laflarla uğraşamam,benim kimseye eyvallahım yok.Saçmasapan işler dedi.Bende bu lafın altında kalmamak için benim de kimseye eyvallahım yok,kendim için yaşıyorum dedim.İyi o zaman hayallerin neyse onlarla mutluluk dilerim dedi bende teşekkür ederim yine dedim ve iletişimi kestim.Sizce üzülmüşmüdür ve erkekler niye böyle isterse gönül alabilirdi böyle niye yazıyorlar...
Size eyvallahi yok. Baskasina olur bence.
Kendi adima ben böyleyim dedigim hic bir sekilde değilim. Sevdiğim insalara hiç boyle değilimdir

çok doğru diyorsunuz yani dedim erken gördüm yüzünü daha muhattap olmam
Niye üzülsün ki? Belli ki çok taktığı bir ilişki içinde değilmiş. 3 yıldır arkadaşız dediniz ama 3 yıllık sevgililik değil di mi bu? 3 yıllık arkadaşınız da yeni yeni mi flört deniyorsunuz?
Açıkçası belli bir yaştan sonra (27 sonrasi) neden mesaj atmadin, beni düşünmüyor musun, sen beni sallamadın falan... Böyle muhabbetler çekilmiyor. Bu tarz muhabbetler ergenlik ilişkilerinde, yirmilerin başında kan deli akarken , boş beleş yaşarken güzel. Ama insan işinde gücündeyken , kafasında geçim derdinden sunulacak projeye bin tane şey varken 'neden gördün cevap vermedin,sevsen verirdin' muhabbeti falan biraz yersiz oluyor...
Onun dışında , böyle kahve ağzıyla konuşan, açık açık 'sen degersizsin' diyen adamla da takılıp ne yapacaksın? Dediğin gibi gençsin,güzelsin, mesleğin var... Buna mı kaldın?

Su kimseye eyvallahim yok da ne bileyim yani,cok yersiz.
Sevgilinle mi konusuyorsun köy kahvesinde ki adama posta mi koyuyorsun belli degil..
Zaten bu lafi diyen adamdan gonlunuzu almak gibi zarif bir hareket beklemeniz de cok iyi niyetli olmus
Kirilacaginizi bilmesi gerek,kalkip eyvallahim yok demek ne demek :)

++++
Eyvallahım yok koçumm demiş sanki
Böyle flört mü olur Allahın ayısı

Sabah 10 da atılan mesaja akşamın 16 sı olup dönülmüyorsa ben susmam ve sürekli online durumu var unuttum yalan whatsaapta sırada o mesaj durur kimse kimseyi kandırmasın ve bu hareket size yapılsa bu kadar rahat olurmuydunuz merak ettim ve ben yüz verdiğim için benimle öyle konuşabildi
Sizde sorunlusunuz hemen itham etmişsiniz yaşlar 16 olsa neyse

X