Kimseye cevap veremiyorum ağırlığımı koyamıyorum

bol bol ama çok bol kitap oku. önce kendini öğrenirsin sonra kendini ifade etmeyi..

sana hal hatır soran birine güzellikle cevap verebilirsin bence
annen yanında çok daha rahat olup cevap verebilirdin ona da ozaman
laf söyleme yada şikayet etme hakkı vermemiş olurdun kendi çocuklarıyla
kıyaslamış evet yanlış ama sana selam verip alamadığı için samimi olmak zorunda
değilsin tabi ki iyiyim sen nasılsın deyip kesebilirdin bence.

Kitap okumayı severim genelde psikoloji okurum. Önerebileceğiniz kitaplar var mı

kitap önermesi mevzusu çok geniş bir mevzu. o kadar çeşit kitap okudum ki şu diyemem. her tür kitap insanın dimağını, kelime gücünü, ifade yeteneğini geliştirir zaten. mümkün mertebe edebi değeri olan yazarları tercih et. yani şu son zamanlarda günce gibi kitap çıkaran yazarlar hariç. elif şafak, buket Uzuner, Ahmet altan, Ahmet ümit, yabancılardan paulo coelho, paul auster, marc levy, George orwell gibi bir sürü isim var.

Anladım teşekkür ederim

kimse sizle uğraşmıyor ki bence sizde sorun normal mahalle arası sohbet işte teyze bana öyle dese ayy teyze dalgındım pardon derim gülerek yani diyorsun ya selam verip vermemesını ben olsam takmam diye kadınında zaten çok umrunda olduğundan yapmıyor onu sohbet olsun işte asansörde atmış ortaya bir laf

Orada yazdığım metinde başka bir şey daha demiştim. Ben olsam takmamdan kastım, kendimden yaşça küçük genç bir kızın selam verip vermemesini yadırgamazdım bunu lafa dönüştürecek kelimeye dökecek kadar muhabbet meselesi yapmazdım yani üstelik şikayet eder gibi. Dediğiniz gibi boş bir laf bencede ama niye yani ne gereği var çok sohbet istiyorsa çağırsın evine davet etsin gelin konuşalım vakit geçirelim desin. Samimi gelmedi bana bu davranışı bende haksız bir muamele gördüğüm için anlattım durumumuda anlattım zaten bunun üzerindende basit bir örnek verdim yeni yaşadığım için

İşte mesele bu zaten bu boş bir laf ve komşu teyze o yaştaki insanlara bunu anlatamazsin. Ona göre onun yaptığı normal bazı insanlar senin seviyene çıkamaz he evet sensin diyip geçmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…