- 28 Mart 2020
- 43
- 21
- 38
- 28
- Konu Sahibi Impressionsharee
Merhaba ben 10 yıldır yalnız yaşayan 28 yaşında nişanlı bir kızım. Üniversiteye başladığımdan beri kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kızım. Hep hem okudum hem çalıştım. Çünkü ailem bunu istiyordu, durumları çok iyi değildi ve benim bir şekilde onlara yuk olmamam lazimdi. He istesem bulur verirlerdi para ama sonra bunun vicdan azabını çektirirlerdi o yüzden elimden geldiğince onlara hiçbir derdimi yansitmadim. Yeri geldi aç kaldım, yeri geldi evsiz kaldım ama hiçbir şey bilmiyorlar bir şekilde üstesinden geldim ve onlar da benim her şeyin altından kalkacağımi anlayıp ellerini üzerimden iyice çektiler çünkü hiçbir derdim yok saniyorlardi. Hep güçlü kadın denir ya bana da hep öyle dendi. Her şeyin altından tek başıma kalktim. Çok iyi dostlarım var ama kimseden yardım istemedim ayıp gibi geliyor. Şimdi de nişanlıyım. Nişanlımdan önceki sevgilim benim en ufak derdimle bile aşırı ilgilenirdi çünkü zayıf noktami bilirdi ve bu şekilde manipüle etti beni o yüzden ondan sonra hayatıma girecek kişinin benim sadece destekcim olacak benim yerime bir şeyleri çözerek beni ona borçlu bırakmayacak biri olacağına yemin ettim. Keza şimdiki nişanlım da öyle. Her şeyi önce kendim cozmemi bekler sonra sadece acımasızca yanlışlarimi söyler ve sen her şeyin altından kalkarsın diyip destek olur. Size garip ya da rahatsız edici gelebilir ama ben bunu istiyordum. Şimdi benim hislerime daha doğrusu hissizligime gelelim. Kimseye gerçek bir sevgi besleyemiyorum. Nişanlımı evet seviyorum ama mesela askerde ama hiç özlemedim. Onunlayken çok mutluyum ama olmayınca yokluğunu hissetmedim. Evet geleceğini düşününce mutlu oluyorum ama sanki çok merak ettiğin bbir filme gidecekmissin mutluluğu gibi küçük bir mutluluk
Aileme karşı arkadaşlarıma karşı da öyle. Herkes benim gözümde aynı, öylesine güzel vakit geçirdiğim için seviyorum ama kimsenin yokluğunu hissetmiyorum. Yeri geliyor aylarca kimseyle görüşmuyorum ama eksiklik hissetmiyorum. Düşünüyorum hayatımdaki herhangi biri ölse çok üzülür muyum. Hayır belki iki gün en fazla. Hayatta en sevdiğim şey kedimdi, biraz bile normalden değişik davransa ağlardım bir şey mi oldu diye, ona bile artık eskisi gibi hissetmiyorum. Ve bu durumumdan rahatsız da değilim. Çok yoğun çalışıyorum haftaici pazartesi sabah başlıyor cuma akşam bitiyor benim için nasıl geçtiğini anlamıyorum bile oule bir yoğunluk ve sanırım kendimi zaten bir haftasonum var onda da dinleneyim ya da benim birini özlemeye sevmeye vaktim mi var diye gecistiriyorum sanırım. Benim gibi olanınız var mi
Aileme karşı arkadaşlarıma karşı da öyle. Herkes benim gözümde aynı, öylesine güzel vakit geçirdiğim için seviyorum ama kimsenin yokluğunu hissetmiyorum. Yeri geliyor aylarca kimseyle görüşmuyorum ama eksiklik hissetmiyorum. Düşünüyorum hayatımdaki herhangi biri ölse çok üzülür muyum. Hayır belki iki gün en fazla. Hayatta en sevdiğim şey kedimdi, biraz bile normalden değişik davransa ağlardım bir şey mi oldu diye, ona bile artık eskisi gibi hissetmiyorum. Ve bu durumumdan rahatsız da değilim. Çok yoğun çalışıyorum haftaici pazartesi sabah başlıyor cuma akşam bitiyor benim için nasıl geçtiğini anlamıyorum bile oule bir yoğunluk ve sanırım kendimi zaten bir haftasonum var onda da dinleneyim ya da benim birini özlemeye sevmeye vaktim mi var diye gecistiriyorum sanırım. Benim gibi olanınız var mi