• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllar önce aldığım bedduayı çeke çeke bitiremedim :(

henuz 17 yaşında evlilik düşünen bi erkeğin ettiği beddua tutmaz zaten canım:1: boşver çoçukluk onlar. beddua etse ne yazar sen haketmemişsin ki. ne yani sevmediğin halde seviyorum mu diyecektin.
şimdi aklıma geldide yaşım 12 yken karşılıksız sevdiğim askerden yeni gelmiş komşumuzun oğluna beddua etmiştim ( bir kızla görünce) inş evlenemezsin diye. çoçukluk işte okadar çok seviyordum ki. içimden beddua olarak evlenmemesini geçirmiştim. sonuç : yaşı oldu 39 evlenemedi:53: halbuki çoçukluktu ettiğim o kelimeler. onun suçu yoktu ki ama ALLAH sesimimi duydu nedir:26:

henuz 17 yaşında evlilik düşünen bi erkeğin ettiği beddua tutmaz zaten canım:1: boşver çoçukluk onlar. beddua etse ne yazar sen haketmemişsin ki. ne yani sevmediğin halde seviyorum mu diyecektin.
şimdi aklıma geldide yaşım 12 yken karşılıksız sevdiğim askerden yeni gelmiş komşumuzun oğluna beddua etmiştim ( bir kızla görünce) inş evlenemezsin diye. çoçukluk işte okadar çok seviyordum ki. içimden beddua olarak evlenmemesini geçirmiştim. sonuç : yaşı oldu 39 evlenemedi:53: halbuki çoçukluktu ettiğim o kelimeler. onun suçu yoktu ki ama ALLAH sesimimi duydu nedir:26:

cnm bu beddua işleri çok tehlikeli:ssz:

kızlar bahsettiğim bana beddua eden çocuğa ulaştım. Facebook da aramıştım bulamamştım. msn i de kapalydı hiç çevrmiçi olmadı... telefon numarasınıda bulamamştım... Abisinn adı aklıma geldi... abisini ekledim facebook dan.. onunla konuştum bana ulaşmasını söyledim ve ulaştı... bana hala kızgın mısın dedim.. hayr dedi... senn ettğin bedduaları bir bir çektim dedim.. o da "şimdi ki aklım olsa o bedduaları etmezdm" dedi... çocuktum o zamalar dedi.. ama sana hala kırgınım... ben çok acı günler geçrdim beni bi anda yüz üstü bırakıp gittin dedi... çok özür diledim beni affet lütfen dedim... affetmem dedi... affedemm dedi.. yani beni affetmyor, hakkınıda helal etmyor... :14:

Bu arada bu yazıma ek olarak...
Ayrıldığım o çocuğu bırakma sebeplerim şunlardı;
Güzel giyinmiyordu,kaşları çok kalındı,üniversite hedefi yoktu,düzgün bi iş bulableceğine inanmyordum

Ama şimdi çok değişmş..
giyimi o kadar güzel ki ben hayatımda hiç o kadar güzel giyinen bi erkek görmedim:ssz: Kaşları incelmş sanırım metroseksüel olmış kaşlarını aldırıyor.... sonra ünv. okumuş çok iyi bi işi varmş bi şirkkette mühends olmuş:ssz: Anladım ki kimseyi bu sebeplerden dolayı bırakmamak lazım bunlar değiştrleblecek özellkler.... zamanla herşey oluyormuş bunu anladım, ayrıldğma pişmanmıyım değilim ama onu üzdüğüme pişmanm. sabredip bekleseydim kaçıp gitmeseydm zamanla bişeyler değişecekti ama ben acele ettm.....

........................................................

Son düzenleme:
o cocuktan aldıgın beddua nın tuttugunu sanmıyorum.

3 ayda camdan telden evlilik hayalleri mantıklı mı ? belli ki cocuk asosyal di sana sardı tabiri caizse.
:31:

Hahah :D İlahi ya. :D
Ne alaka, küçükmüşsün o zaman zaten.
Hem olgun bile olsan, bazılarının da dediği gibi beddua ile olsaydı bu işler, kimse mutluluğu yakalayamazdı.
Başına gelen kötü şeylerden başkasının bedduasını değil kendini sorumlu tut bence. ;)
Çok yanlış düşünüyorsun.

Bu arada bu yazıma ek olarak...
Ayrıldığım o çocuğu bırakma sebeplerim şunlardı;
Güzel giyinmiyordu,kaşları çok kalındı,üniversite hedefi yoktu,düzgün bi iş bulableceğine inanmyordum

Ama şimdi çok değişmş..
giyimi o kadar güzel ki ben hayatımda hiç o kadar güzel giyinen bi erkek görmedim:ssz: Kaşları incelmş sanırım metroseksüel olmış kaşlarını aldırıyor.... sonra ünv. okumuş çok iyi bi işi varmş bi şirkkette mühends olmuş:ssz: Anladım ki kimseyi bu sebeplerden dolayı bırakmamak lazım bunlar değiştrleblecek özellkler.... zamanla herşey oluyormuş bunu anladım, ayrıldğma pişmanmıyım değilim ama onu üzdüğüme pişmanm. sabredip bekleseydim kaçıp gitmeseydm zamanla bişeyler değişecekti ama ben acele ettm.....[/QUOTE

''sevmediğim icin ayrıldım , sogudum'' demişsin.sabredip beklesen ne olacaktı sevecek miydin ? sevgi varsa vardır yoksa yok bana göre. görünüs,statüye göre artıp azalan birsey değil bana göre.

kaldı ki suan nişanlısın .düsünme artık bunları

Back