- 30 Mayıs 2013
- 74
- 48
- Konu Sahibi balkabagi21
Herkese merhabalar, yazım çok uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. Hiç arkadaşım, akrabam, komşum vs yok. Şu hayatta nerdeyse yapayalnızım. Küçüklüğümdeki, gençliğimdeki, olgunluğumdaki hiç yokmuş gibi görünen travmaları aşamıyorum. Küçüklüğümden başlıyorum; iki kardeşiz, ailem köyden göç etmiş biz bebekken. Şehirde hiç kimsemiz yoktu ben çocukluğumu evde geçirdim, babamın kardeşleride köyden gelip bizde kaldılar, seneler boyunca. Sürekli itilip kakılan, durduk yere dayak şamar atılan bir çocuk olarak küfürlerin havada uçtuğu bir evde yaşadım. Ailem beni korumazlardı, onlarda çok gençlerdi cahillerdi, aslında onlara da kızamıyorum. Okula yazıldım orda da özgüvensiz olduğum için herkes tarafından dışlandım, 8 sene geldi geçti ve herkesin vebalı gibi kaçtığı bir çocuk oldum. Yırtık ayakkabılarımla, dışarı çıkamadığım için herkesin alay konusu olurdum. Tam liseye başladım yeni insanlar tanıdım, yeni arkadaşlıklar edindim ama onlarla aramı da farklı farklı sebeplerle annem bozdu. Kimini kovmaktan beter yaptı, kimiyle tenefüste takılırken o kızla konuşma gel buraya falan dedi. İlkokul ve lise evimizin hemen karşısındaydı, Bazen babam beni takip ederdi, sevgilim var mı diye falan. Lise bitti üniversiteye başlayacağım zaman bana iki şart koşuldu, okul masraflarını kendin karşılarsın ve bulunduğumuz ilçenin (il değil ilçe) haricinde okula göndermeyiz dediler. Tamam dedim kazandım ve kendi imkanlarımla okulu bitirdim. İlk 16 yaşında iş hayatına başladım ve ailemin bana tanımadığı bütün imkanları kendim karşıladım. Üniversite sonrası mesleğimi geliştirdim ve çok iyi bir kariyer yaptım. 25 yaşındayken şimdiki eşimin ısrarlarıyla kendimi evlenmiş buldum. Ailem çok dengesiz, ailemin evine giderken niye boş geldin diye laf sayarlardı, ailemin evine elini kolunu sallayıp rahatça yiyip içemedim desem yeridir. Şimdi eşimin iş sebebiyle yurt dışına taşındık. Hala da beni rahat bırakmıyorlar, istekleri hiç bitmiyor. Ben onlardan sadece huzur istiyorum ama o da yok. Sürekli aşağılayıp, kırıyorlar, küçük görüyorlar. Mesafe koymak istiyorum, olmuyor, sürekli arıyorlar, gelmek istiyorlar. Beni bana bıraksalar keşke hayatımı pırıl pırıl yaşasam diyorum ama maalesef o da olmuyor. Ben ne alsam bana yok mu diyorlar. Bunları kimseye anlayamadım, ilk defa burada yazdım. Şimdiden okuyanlara çok teşekkür ederim.