kimse yeni gelenlerle ilgilenmmiyorrr..!

hadin kizlar zayifliyoruz!

geri ben bugün yine biraz suc isledim itiraf edeyim,,,,biraz istah vardida fazladan patlattim agzina susturdum

günaydın kızlar
dün yoğundum gelemedımne edıysınız
ben 47 ıdım 49 oldumm 2 kılo vermem lazım ama yakıştığını söyleyenler var
dıyet neyım edemem ama bende 2 kıloyu vermek ısterdım
ama sıze tam destek olcemm

herkes hergün yedıklerını yazsın
saatlerıyle

hadiin kızlar hep beraber jimnastik yapıoruzzzzz

kız ben dun yaptım şimdi agrısından duramıyorum kaslarım agrıyor bide sezeryenlı olunca olmuyor off offf bende zaten pek iyi sayılmam canım 170 boy var ama 90 kiloyum tabi 2. dogum oldu valla karın egzersizleriyle diyet degilde sadece koşacam herhalde sabahları benle koşmak isteyen varmı aceba:84::84::84:

ben kosamıyorum sabahları ıse gıdıyorum ama ıse yuruyerek gıdıp gelıyorum ay cok zayıflamak ıstıyorum moralım cok bozluo yaa( aglıcam wallaaa

aksama yıne tartılacagım ama cumadan berı aksam 6dan sonra hıc bır sey yemıyorum tuzu ve sekerı kestım ekmek zaten sevmıyorum spor yapıyorum aksamları cok degıl 10 dakıka bakalım ne kadar zatıflıcam bı bıtkı cayı aldım netten cok met ettıler :)O))

ilk başta bende senin gibi düşünmüştüm. ama sonradfan farkettim. burda herkes çok samimi. benim tek sorunum aynı konuyla ilgili o kadar çok topiç i olan varki hangisindeydim hangisini takip edeyim diye şaşırıyorum :)) aslında bu tarz şeyleri adminler yetkililer bi derleyip toplamalı

evet bende takıp edemıyorum ya bencede bılgılendırme olmalı aslında halada pek cok seyı bılmıyorum yanı:) bu arda hos geldın canım:)

ee hem ılgı ıstıyonus hem yoksunuz nasıl furmayım:95:

ya cok komin kaynanamla dialoglar topigi oradaydim

canim özelden adini verebilirmisin?

banada doktor glucophage diye bi ilaç verdi kistlerim için onun sayesinde 10 kilo verdim etkisi geçincede sabahtan akşama kadar bişey yememeye başladım akşamda çorba falan içiyorum zaten fazla acıkmıyorum biliyorum sağlıksız ama ben bu şekilde kilo almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…