kimse yeni gelenlerle ilgilenmmiyorrr..!

evettttttt geldimmm....

şimdi kiminle ilgileneyim... parmak kaldırın baqim

selam kızlar,herkes iyi umarım

bız papatyalar olarak bızımle ılgılenılmedıgını dusunuoduk tamda:))) ugur bocugu sende bızı destekle bakalım motıve ederek bırbırımızı kılo verelım anlastıkkk kankılerr:))

1,59 benım boyum senınkı kac senı9n boyun uzundurr:)

1,68 iste kiloda 84

ya ben izleyemedim dün akşam dışarı çıkmıştım kaçırdım yahuuu yoksa fatmagülü izliyorum neyse tekranını izliycem artıkın kızlar:97:

olsun cano izlenmemisi izlemekte terarini güzel oluyooo

slam kızlar napıosunuz? ben geldim hu hu kimse var mı
yçalışan arkadaşlar yarın iş var mı benim yok sevinçliyim mutluyum kıslar yahuuu :79::80::81:

biyirrrr binde yarin calismiyom

bız papatyalar olarak bızımle ılgılenılmedıgını dusunuoduk tamda:))) ugur bocugu sende bızı destekle bakalım motıve ederek bırbırımızı kılo verelım anlastıkkk kankılerr:))

herkese merhaba nasılsınız bende girdim tabi benide kabul ederseniz ama kimse yok nedense neyse bende yeni dogum yaptım kilo vermem lazım yani vende varım bende varım:92::92:

herkese merhaba nasılsınız bende girdim tabi benide kabul ederseniz ama kimse yok nedense neyse bende yeni dogum yaptım kilo vermem lazım yani vende varım bende varım:92::92:

ben dogum yapsam daha beter olurum herhalde hep beraber maydonoz suyu ıcelım:=))) ben ıcıyorum:)

selam hepberaber kilo mu versek yahuu ebnde de basen ve göbek problemi var :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…