kimse yeni gelenlerle ilgilenmmiyorrr..!

elvansarigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
144
0
37
uzun zaman oldu gırmeyelım artık yenıden burdayım ama sanırım herkes tanıdıgına yazıyor kımse yazdıklarımı umursamıyor sorun bendemı?

cnm benim ya sana öle gelmiştir belki burda herkes birbirine tanımadığı halde sanki yıllardır tanıyomuş gibi davranıyor sende görürsün en kısa zamanda

Valla ben de 2007 de falan üye olmuştum buraya ama son 2-3 aydın düzenli giriyorum.Hakkaten herkes canciğer gibi burda :)
Hergün yüzyüze görüşenler olduğunu bile düşünüyorum :) ben hiç yalnızlık çekmiom, sen de çekme bacım..

Son düzenleme:
hoşgeldin canım bende yeniyim burada ama herkes çok samimi ve içten gerçekten

Arkadaşlar hoşgeldiniz ama burası Bir Derdim var başlığı....

Derdi olan konusunu acıyor bizler de yardım ediyoruz. Geyik bölümüne giderseniz orda sohbet edip kaynaşabilirsiniz.

Canim bende yeniyim 2 3 günlük ben senin gibi düşünmedim hiç tüm samimiyetiyle yardımcı olmaya çalışıyor.Neden böyle düşündün ki ?

tesekkur ederım ılgılendıgınız benım moralım cok bozuk ne yapacagımı bılmıyorum benı en ıyı hemcınslerım anlar dıye burdayım

daha evlenelı 2 ay olmasına ragmen cok mutsuzum sıddetlı gecımsızlık ve şiddet var canım cok sıkkın bosanmak ıstıyorum onuda yapamam arkamda bı dayanabılecegım kımsem yok giresundan kımse yokmu bu sayfada

bu kadar kısa zamanda ilginç.. görücü usulu falan değil dimi canım. sanırım bunları daha evvelden hissetsen evlenmezdin. inanmıyorum yani şu şiddet olayı beni delirtiyo

Aramıza hoşgeldin Elvan,

Derdini konu açıp net bir şekilde anlatırsan

hep birlikte yorumlar yapıp,fikirlerimizi yazabiliriz.

Diğer arkadaşın yazdığı gibi eğer ki sohbet amaçlı burdaysan

geyik bölümünde tanışıp kaynaşa bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…