kimse yeni gelenlerle ilgilenmmiyorrr..!

bız papatyalar olarak bızımle ılgılenılmedıgını dusunuoduk tamda:))) ugur bocugu sende bızı destekle bakalım motıve ederek bırbırımızı kılo verelım anlastıkkk kankılerr:)):KK19:

1,59 benım boyum senınkı kac senı9n boyun uzundurr:)

1,68 iste kiloda 84

ya ben izleyemedim dün akşam dışarı çıkmıştım kaçırdım yahuuu yoksa fatmagülü izliyorum neyse tekranını izliycem artıkın kızlar:KK59::97::KK34::KK19:

olsun cano izlenmemisi izlemekte terarini güzel oluyooo:KK34:

slam kızlar napıosunuz? ben geldim hu hu kimse var mı:KK71:
yçalışan arkadaşlar yarın iş var mı benim yok sevinçliyim mutluyum kıslar yahuuu :KK52::79::80::81::KK62:

biyirrrr binde y:KK8:arin calismiyom:KK52:

bız papatyalar olarak bızımle ılgılenılmedıgını dusunuoduk tamda:))) ugur bocugu sende bızı destekle bakalım motıve ederek bırbırımızı kılo verelım anlastıkkk kankılerr:)):KK19:

herkese merhaba nasılsınız bende girdim tabi benide kabul ederseniz ama kimse yok nedense neyse bende yeni dogum yaptım kilo vermem lazım yani vende varım bende varım:92::92:En Büyük KK

herkese merhaba nasılsınız bende girdim tabi benide kabul ederseniz ama kimse yok nedense neyse bende yeni dogum yaptım kilo vermem lazım yani vende varım bende varım:92::92:En Büyük KK

ben dogum yapsam daha beter olurum herhalde hep beraber maydonoz suyu ıcelım:=))) ben ıcıyorum:)

selam hepberaber kilo mu versek yahuu ebnde de basen ve göbek problemi var :KK43::KK3::95:

X