• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse net birşey söylemiyor!

Ben idrar ve kan testi yaptım hepsi olumsuz ama 20 gün gecikti, en son araligin 8de oldum hasta bekle bence bende bekliyorum 30nda hasta olmam gerek olmazsam hamileyimdir inşallah bence sen de bekle gec dollenme olabilir (ayrıca çok haklisin kimse cevap vermiyor)

Cikmiyor o testlerde ben adetimden 5-6gün önce kan testinde hamile oldugumu ögrenmistim ama inat ettik illa bundada çift çizgiyi artik görecegim diye nerdeyse adetten 10gün sonra yaptigim cizgide anca silik ikinci cizgi cikti hatira olarak saklarim hala:anne:

Olumsuz multi yumurtlama olduğu için gecikmiş
Sağlık olsun canım, vakti saati var demekki . Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü. Ben de adet oldum dün doktora gittim pko dedi klomen iğne ve birkaç ilaç verdi tedaviye başlattı . Nasip bakalım

Sağlık olsun canım, vakti saati var demekki . Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü. Ben de adet oldum dün doktora gittim pko dedi klomen iğne ve birkaç ilaç verdi tedaviye başlattı . Nasip bakalım
Evet benim pkonun bir üstü bende film çekileceğim inşallah ikimiz içinde güzel şeyler olur

Back