kimse beni anlamıyor

Genel olarak ayda bir kere ilçeye veya merkeze gidip ihtiyaçlarınızı tamamen almanız en mantıklısı. Sürekli bakkalda harcamak hesaplı olmayabilir. Bu geçici bir süreç ve kendinize zindan etmenize gerek yok bu durumu. Bebeğinizi arabasına koyup çıkıp bir saat yürümek bile sizin modunuzu yükseltir. Yani çözüm üretmeye çalışın. Ekonomik koşullar sebebiyle daha kötü durumda olan insanlar bile var

Merhaba hanımlar eşimin işimden dolayı bir köye yerleştik güya parası çok diye kadroya geçsin diye ama aylığı aldığı gün bitiiryoruz parayı herşey okadar pahalıki ayrılsa burdan istanbula gitsek istanbulda asgari ücretle kirada nasıl yaparız herkes çok laf eder bu kadar maaş bırakılırmı aileler hiç anlamıyo ,burda hiç insan yok bakkal yok arkadaşım yok kimsem yok okadar bunalıyorum ki sitersetn devamlı kaşınıyorum miğdem ağrıyo başım ağrıyo , devamlı ağlıyorum eşim yinemi ağlıyosun uf diyo ağlamaya bile çekinir hale geldim ,üstüne bide çocuğum oldu elhamdülillah ama bazen çok zorlanıyorum geceleri uyumuyo gündüzleri durmuyo ne konuşcak birim var nede yardım isteyebilceğim biri ,eşim ayda 3 kere bulaşık yıkıyo yardım amaçlı zannediyoki bütün işim okadar çok bunalıyorum ayrılmam mı lazım, burdan kurtulmak istiyorum çocuğum var ne yaparım bilmiyorum ,sanki tek çarem ölmek gibi hissediyorum burda okadar sıkılıyorumki yapacak hiç bişey yok aylarca evden dışarı çıkmıyorum her günüm aynı geçiyo uyan çocuğa bak yemek yap akşam olsun bi aktivite bi faaliyet bi öneri bi konuşma yok manevi herşeye ihtiyacım var siz olsanız napardınız kimse beni anlamıyor
Hem maddi olarak daha rahat yaşayacağınız için köyde olmayı tercih ettiğinizi yazdınız.Hem de ilerleyen mesajlarda bir ilaç almak için 300 TL masraf yapıp, maaşın aynı gün bittiğini.Burası bana tutarsız geldi.
Benim tavsiyem özellik bu son dönemler maddi olarak herkes zorlanıyor.Bu dönemi geçiş süreci olarak düşünün ve çok şanslısınız çocuğunuzu bir süre köy gibi doğal tertemiz bir ortamda büyüteceksiniz.İnsanlar büyük şehirlerde 1 metre kare yeşillik bulsa hemen üzerine bir örtü serip piknik yapıyor.Ufacık yer bulsa hobi bahçesi yapıyor.
Bulunduğu yeri güzelleştirmek insanın biraz da kendi elinde.Biraz sabredip bu köy yaşantınızı sağlıklı yaşam için artıya çevirip, ileride geriye dönüp baktığınızda güzel bir dönem olarak hatırlaya bilirsiniz

İlçede otursanız? Kiralar daha makuldür en azından büyük şehirlere göre.
Evet merkez bile ucuz ama imam ve köyde oturmak zorundayız merkeze yakın biyere gitmek istiyoruz ama müftü bırakmıyo sağolsun bırakmadığı gibi 10 günde bir arayıp azarlıyor bişey bulup . Sanki çocuğu karşısındaki o kızınca eşim sitres yapıyo gece terörü rahatsızlığı var, sitres yapınca geceleri ekstra kötü oluyo bağırıyo bişeyler fırlatıyo çocuğum daha 6 aylık yyanıyo korkuyo ona kıyamıyorum derken herşey üst üste geliyo

Sakin olun oncelikle,market bile olmayan yerde ayni gun nasil bitiiriyorsunuz maasi?Faturalar falan mi?Aglamalar lohusaliktandir yuksek ihtimal gececek,yoksa bulundugunuz yer yuzunden neden aglayasinjz?Kor kuyular dA isiksiz kalmadiniz sonucta.Arkadas,es dost pandemiden beri cogumuz gormuyoruz 😑
Hiç kimseyi görmemek farklı bir tuzunuz bitince alacak kimsenin olmaması farklı inşallah lohusalıktandır geçer yorumunuz için teşekkürler, Bilmiyorum ışık elektirik gidiyo sık sık karşılaşılan yağıyo mesela kışın yollar tamamen kapalı oluyo , internet dijitürk bu tarz yerlere veriyoruz parayı herşade nası oluyo bende anlamıyorum evde oluyo eksikler onları tamamlamaya çalışırken maaş geldiği gibi gidiyo bide artık herşeyden korkar oldum hqstalanırsam bişey olursa hastaneye yetişmezsek filan en yakın hastane 3 saat

Evet merkez bile ucuz ama imam ve köyde oturmak zorundayız merkeze yakın biyere gitmek istiyoruz ama müftü bırakmıyo sağolsun bırakmadığı gibi 10 günde bir arayıp azarlıyor bişey bulup . Sanki çocuğu karşısındaki o kızınca eşim sitres yapıyo gece terörü rahatsızlığı var, sitres yapınca geceleri ekstra kötü oluyo bağırıyo bişeyler fırlatıyo çocuğum daha 6 aylık yyanıyo korkuyo ona kıyamıyorum derken herşey üst üste geliyo
Gece terörü için çeşitli yöntemler okumuştum bir ara. Araştırın, eşiniz uygulasın.
Kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız. Siz mutlu olamadıktan sonra nerede olduğunuzun bir önemi yok ki. Her yerde mutsuz olabilirsiniz.

Asgari ücretle İstanbulda 10 dakikada ölürsünüz. Köyde devam edin,bahçe işiyle uğraşın,hayvan besleyin tavuk falan çok iş çıkarmaz size. Tam da bahsettiğiniz gibi bir köyde kaldım geçen hafta,nefes aldığımı hissettim. Siz de sanki çok mu metropol insanısınız da köyde sıkıldınız anlayamadım

Hiç kimseyi görmemek farklı bir tuzunuz bitince alacak kimsenin olmaması farklı inşallah lohusalıktandır geçer yorumunuz için teşekkürler, Bilmiyorum ışık elektirik gidiyo sık sık karşılaşılan yağıyo mesela kışın yollar tamamen kapalı oluyo , internet dijitürk bu tarz yerlere veriyoruz parayı herşade nası oluyo bende anlamıyorum evde oluyo eksikler onları tamamlamaya çalışırken maaş geldiği gibi gidiyo bide artık herşeyden korkar oldum hqstalanırsam bişey olursa hastaneye yetişmezsek filan en yakın hastane 3 saat
Benı sadece burda hastaneye ulasım korkutr bebekle.Gerısı hallolur.6 senedır aynı apartmndyım 1 tuz ısteyeceogım komsu yok.Cok da dert degil benım ıcın.Sevmem komsuculuk oynamayı.
Bebek bıraz buyusun arkadasınız olacak zaten.Suan anlamıyor bısey.

Genel olarak ayda bir kere ilçeye veya merkeze gidip ihtiyaçlarınızı tamamen almanız en mantıklısı. Sürekli bakkalda harcamak hesaplı olmayabilir. Bu geçici bir süreç ve kendinize zindan etmenize gerek yok bu durumu. Bebeğinizi arabasına koyup çıkıp bir saat yürümek bile sizin modunuzu yükseltir. Yani çözüm üretmeye çalışın. Ekonomik koşullar sebebiyle daha kötü durumda olan insanlar bile var
Evet böyle biriyle konuşunca kendimi haksız buluyorum ama inanın sobayla uğraşmak bile benim için çok kötü herşey üst üste geliyo bazen

Asgari ücretle İstanbulda 10 dakikada ölürsünüz. Köyde devam edin,bahçe işiyle uğraşın,hayvan besleyin tavuk falan çok iş çıkarmaz size. Tam da bahsettiğiniz gibi bir köyde kaldım geçen hafta,nefes aldığımı hissettim. Siz de sanki çok mu metropol insanısınız da köyde sıkıldınız anlayamadım
Çok lükse alışmış biriydim soba yakmak evin içindeki akrepler hatta daha evliliğe alışamadan buraya gelmek hepsi okadar yıprattı ki beni bide bebişim bazen baş edemiyorum yetişemiyorum hem ona hem eve yani 1 saat ilgilenecek biri olsa yada Bilmiyorum 1 haftalığına bile köyü hiç sevmezdim 1 buçuk senedir , bide diyorumki neden yani başka meslek mi yoktu

Önce eşiniz gece terörü için bi psikiyatriste gidecek. Önceliğiniz bu bence.
Eşiniz imammış ayrıca müezzin yok anladığım kadarıyla küçük yer olduğu için. Merkezde yada ilçede otursanız eşiniz sabah ezanından önce çıkıp yatsıdan sonra gelecek nasıl olacak orayı anlayamadım.
İnstagramda bi sayfa açın günlük paylaşım yapın, o üç teyzeyle arkadaş olun köylü yaşlılardan öğrenecek çok şey vardır. Ufaktan ekin biçin çiçek böcek tarla bahçe fotoğraflayın paylaşın. İlla binlerce takipçi gerekmez oyalanırsınız.
Bebeğin ağlaması uyumaması çok normal hepimiz öyle büyüttük geçecek eninde sonunda.
Elektiriğin neden 700 800 geldiğini anlamadım herşeyimiz elektrikli demişsiniz bizlerin de öyle. Klima falan mı var. Tayin durumunuz nedir kaç yıl ordasınız

X