Merhaba hanımlar eşimin işimden dolayı bir köye yerleştik güya parası çok diye kadroya geçsin diye ama aylığı aldığı gün bitiiryoruz parayı herşey okadar pahalıki ayrılsa burdan istanbula gitsek istanbulda asgari ücretle kirada nasıl yaparız herkes çok laf eder bu kadar maaş bırakılırmı aileler hiç anlamıyo ,burda hiç insan yok bakkal yok arkadaşım yok kimsem yok okadar bunalıyorum ki sitersetn devamlı kaşınıyorum miğdem ağrıyo başım ağrıyo , devamlı ağlıyorum eşim yinemi ağlıyosun uf diyo ağlamaya bile çekinir hale geldim ,üstüne bide çocuğum oldu elhamdülillah ama bazen çok zorlanıyorum geceleri uyumuyo gündüzleri durmuyo ne konuşcak birim var nede yardım isteyebilceğim biri ,eşim ayda 3 kere bulaşık yıkıyo yardım amaçlı zannediyoki bütün işim okadar çok bunalıyorum ayrılmam mı lazım, burdan kurtulmak istiyorum çocuğum var ne yaparım bilmiyorum ,sanki tek çarem ölmek gibi hissediyorum burda okadar sıkılıyorumki yapacak hiç bişey yok aylarca evden dışarı çıkmıyorum her günüm aynı geçiyo uyan çocuğa bak yemek yap akşam olsun bi aktivite bi faaliyet bi öneri bi konuşma yok manevi herşeye ihtiyacım var siz olsanız napardınız kimse beni anlamıyor