annem annem annem keske cok farkli olabilseydik keskeeee.babamin vefatindan sonra ben 14 yasinda falandim evlendi 4 kardesiz bizi evde yanliz birakti gitti ne anne tarafim. ne baba tarafim sahip cikmadi. sadece anneme kizdilar. en kucugumuz 7 yasindaydi. annem memur. bes parasiz calismayan biriyle evlendi ve evleniyorum bile demedi eve gelmemeye basladi yillarca yanliz kaldik kirayi oduyordu ama evle ilgisi sifir haftada bir ya ugrar ya ugramazdi korkuyoruz diye yanina giderdim korkulcak ne var evde deyip kizar gonderirdi. evlebdigi adam tehditci dayakci biriydi. yollamiyo diyodu ama annem eve ugrayincada bize sevgi gostermezdi bela okurdi yol ev dagilmis yok bilmem ne. ceker giderdi sirf gelmis olmak icin gelmis gibi. bizde o adam göndermiyo diyoduk uzuluyoduk. konduramuyoduk kac kere yalvardim ayril diye yok tehdit ediyo dedi ki ediyodu ama gorenler annen el ele tutusup geziyo o adamla hic tehdit ediliyod gibi degil diyorlardi. ve su an 35 yasindayim. evliyim annem 3 yil once bosandi o adamdan oglu var ikisi kaliyo annemle iste. ama annem haala ilgisiz annem diye gorusuyorum ama cok degil. mesela hamileydim anne hadi bize gel diyorum bana esin evdeyse oyle geleyim onuda gorem dedi o calisiyo sen gel dedim hep beraber oturalim o varken geleyim dedi. sen kizinin yanina gel damadi napcan degil mi.... bugun esimle gittik esim. cikarken buyur gel anne dedi tamam oglum. senin oldugum bi zaman geleyim diyo siz olsaniz sinir olmazmiydiniz gercekten pskolojisimi bozuk annemin anlamadim gitti ciddi diyom cok garip hareketleri tavirlar var. bugun ordayiz mesela iki uc dk iste cocuklarimi. optu vs elinde bi telefon haber bakiyo yarim saat. yada tv aciyo dur dizim var diyo. 2 ayda bir gidiyoruz. cok ilgisiz arkadaslar cok. 60 yasinda suan. ha bi huyu var her gun arar napiyon diyo sadece ariyo ama sanki sklyoda ariyo gibi yani insani. tele duskun biraz diyorum ya garip. kimse annesini babasini secemiyo cok kotu bir cocukluk. gecirdik. yanlizlik... o adamda baskasiylamis simdi annem kiskanclik krizlerine girdi babanla gorusmiceksin bak baskasini buldu diyomus ogluna. kiz. kardesime de benim kitabimda bosandiktan sonra birini bulmak yok konusturmicam oglumla babasini demis. kiz kardesim. kizmis ne sacmlamiyon sen diye. sok olduk demekki seviyomus baya annem biz yillarca yanliz kaldik o umrunda degilmis. netten geri dondurme duasi bakmis biz gorduk kafayi mi yedi hep ki böyleydi cok tuhaf annem... siz olsaniz nasil davranirdiniz