Kimmik'in Günlüğü

bende iyiyim çok şükür.tam uyum sağlayamam gibi geliyor. ama ona yakın beslenmeye çalışıcam.

Selâmun aleykum cemaati muslimin,

Haliniz, keyfiniz nasıl? Hayırdasınızdır inşaallah.

Ben kaç zamandır hiç görünmedim ortalıkta, farkedeniniz olmuştur belki. Belki yani. Yani belki. Hahahahaha
... Tamam, şaka, şaka, kimsenin umrunda değilim biliyorum. N'apalım... Olsun.

Iki hafta rejime ara verme kararı almıştım. Bu sayfadan değil de, Karatay sayfasında yazmıştım 30 ağustosta. Bir buçuk hafta kadar oldu. Veeee tabii ki bol bol kilo aldım bu süre zarfında.

Yarın (yani aslında bugün) Çarşamba. Yani demek oluyor ki, benim pazar gününü beklememe gerek yok, rejime hemen başlayabilirim. Yarın tartılıp buraya da yazarım inşaallah.

Aklımda Ketojen diyet başlıklı bir sayfa açmak var. Belki oraya daha ağırlık veririm. Bilemiyorum. Zatrn daha açmadım. Kaynak toplamaya çalışıyorum şuan. Bazılarını tercüme edip öyle paylaşmak istiyorum. Ama Türkçe olarak da çok güzel kaynaklar var. Dolu bir sayfa olsun istiyorum ama olur mu, bakalım.

Okul dönemi de başlıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

1. Gun
Ac karnina sabah tartildim. 55,2 kg.
Neyse...
Eveet...

Kahvaltı:
11:00
Tavada bol tereyağında 1 köy yumurtası
Domates-salatalik
Çerkez peyniri
Siyah zeytin

Öğle:
16:00
2 mürdüm eriği
Ceviz
Booool yeşil zeytin

Akşam:
20:00
1 adet bol peynirli ve mantarlı fırında alabalık
Bol sırf yeşil salata (marul, salatalik, taze sogan, roka, taze nane ve tabii bol zeytinyagi)

Güzel bir gündü bence. Hem de çooook guzel.

El-hamdu li-llahi rabbi-l-alemin♥♥♥

kızz 55 kilo çok iyi değil mi zaten? boyun kaç hedefin kaç? menün güzel yağlar bol bol olmasa sanki.

kızz 55 kilo çok iyi değil mi zaten? boyun kaç hedefin kaç? menün güzel yağlar bol bol olmasa sanki.
Tesekkur ederim. Evet 55 iyi, ama daha da iyi olmak istiyorum insaallah. :) 1-2 kg tolerans ile hedefim 50. Ama bu demek degil ki 50 olunca diyeti birakmak istiyorum. Butun omrum boyle olsun istiyorum. Saglikli olsun. Ama tabii ah şu damak tadı, ah şu Türk mutfağı, ah şu lezzet, ah şu keyif...

Yağlar bu diyetin en temel gidasi. Yagsiz olmaz. :)

merhaba..
telden hala gıremıyorum malesef. telefondan normal ınternete gırıp bu sıteye gırmek ıstedıgımde gırıs yapmanız ıcın cerezler gereklıdır dıyor. ne demek anlamadım. nasıl gırıcem telden ben bu sıteye ya

Merhabaa, seni gormek guzel. :)
Allah Allah... Hangi tarayiciyi kullaniyorsun? Google Chrome? Eger oyleyse Ayarlar/Settings kismindan Icerik ayarları/content settings kismina girip ilk maddenin (cerezleri kabul et/accept cookies) isaretli olmasina dikkat et. Insaallah duzelir.

2. Gun

Kahvaltı:
8:00
5 bardak cay
Domates
Salatalik
Biber
Bol siyah zeytin
Bol peynir

Son düzenleme:
Kahvaltifa 1 adet de kucuk boy taze incir yediğimi yazmayo unutmusum. Yememem gerekiyordu zaten. O sebeple unuttum sanirim.

2. Öğün olarak;
16:00
1 adet çift sarılı yumurta ile mantarli, Çerkez peynirli ve bol tereyagli omlet
Salata (yesil biber, beyaz lahana, marul, pul biber, corek otu, kuru nane)
11 adet siyah zeytin

Baharatların gücünden de faydalanmak lazım. ♥

Yarın okul sezonu açılıyooooor. Mutluyum. Huzurluyum. Rabbim'e sonsuz hamdu senalar, sinirsiz sukurler olsun...

Ogrendiklerimizle samimiyetle amel edecegimiz hayirli uzun bir ömür nasip etsin bizlere insaallah.

Biz O'ndan raziyiz, O da bizden razi olsun.

Rejimle aramızda tamamen bir uçurum oldu. Ama mutluyum. Huzurluyum.
Rahle kokusunu doya doya çektim içime... Aynı kitaba baş koyduğum candan arkadaşlarıma da sarıldım... Özlemişim buraya ait her şeyi... ♥♥♥

Uykum var, ama uyumamam gerek. Okumam gerek, iyi insan olmam gerek.

Mubarek Zilhicce ayimiz hepimize hayirlar getirsin inşaallah. Bu ilk 9 gunu oruclu gecirmek cok buyuk ecirleri de beraberinde getiriyor. Onem gostermeye calisalim insaallah. Dilimizden zikri, elimizden Kur'an'i, gozumuzden inci tanesi damlalari ihnal etmeyelim. Af dileyelim cemi gunahlarimiza... Sukur edelim elimizdeki nimetlere... Dua edelim ummet-i Muhammede...

10. Gun ise bayramimiz. :) Ne mutlu bizlere...

Hac ve Kurban bilicini hissedip yasayanlardan olmamizi nasip eylesin Mevlam. Bizlerin de burada Turkiye'de dogdugumuz gunku gibi gunahlarimizi magfiret eylesin. Hacıların dualarina dualarimizi ilhak eylesin. O hacilar ki Hacc-i Ekber hacilari! Lebbeyk! ♥

Babam hacı yolcusu oldu bugün ve ben onun elini bile opemedim... Cok acı bir sey gercekten. Gonlum zaten hep orada, onunla olacak... Ama yine de bizzat ona emanet edip gonderebilseydim salavatlarimi En Sevgiliye, ne de guzel olurdu... Kismet boyleymis. Dualarini benden irak etme, babacigim. Rabbim haccini kabul etsin. ♥♥♥

Allah kavuştursun canım, babanın haccını kabul etsin

selamunaleykum
Allah kavustursun. Rabbım kabul eylesın. en kısa zamanda bızlere de nasıp eylesın. Amınn..
daha daha nasılsın?
ben ıyıyım sukur. metabolızmam degıstı galıba kg almıyorum:))

selamunaleykum
Allah kavustursun. Rabbım kabul eylesın. en kısa zamanda bızlere de nasıp eylesın. Amınn..
daha daha nasılsın?
ben ıyıyım sukur. metabolızmam degıstı galıba kg almıyorum:))
Ve aleykum selaaam ve rahmetullah. :)
Hoşgeldin, seni gormek cok guzel :)
Allah razi olsun, Allah hepimize oralara yuz surmeyi, gunahsizlasmayi nasip eylesin inşaallah.

Allah'imiz ne kadar merhametli ki biz kullarinin tamamen arinip gunahsiz olmasi icin hacc olayini butun imkani olan muslumanlara farz kılmış. Ne muthis bir olaydir bu! Hayretler icinde kalmak elde degil. Hele ki bir de bize sorsalar herkesi atariz atese, Allah muhafaza eylesin. Allah'imiza hamdu senalar olsun.

Iyi olmana cok sevindim. :) Rabbim daha iyi gunlerinizi de gostersin insaallah. Ben de iyiyim Allah'a cok sukur. Kilo alma-verme konusunda sunu soyleyebilirim ki uzun zamandir hic tartilmadim. Ama kilo aldigim kesin bir gerçek çünkü diyete uyamiyorum. Tekrar en bastan saglikli yemeye baslamayi hedefledim bugun. Bakalim hayirlisi olsun.

Guzel haber ne zaman gelecek insaallah, az kaldi sanırım :)

bende ıyı olmana sevındım
guzel habere bıraz daha var ama yarıladık yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…