Kimlikteki kapalı fotoğrafım gümrükte sorun çıkarır mı?

0099melis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
5
0
1
24
Ben açılmaya karar verdim.Yakın zamanda yapacagim gürcistan turunda gümrükten kimlikle gecmem gerek fakat kimlikteki fotografim kapalı. Sizce bu sorun cikarir mi? Ne yapmaliyim? (Lütfen açılamamla ilgili yorum yapılmasin hassas bir konu)

Çı
Ben açılmaya karar verdim.Yakın zamanda yapacagim gürcistan turunda gümrükten kimlikle gecmem gerek fakat kimlikteki fotografim kapalı. Sizce bu sorun cikarir mi? Ne yapmaliyim? (Lütfen açılamamla ilgili yorum yapılmasin hassas bir konu)
Çıkarmaz kardeşim. Göz kaş burun çene yapısı ve elmacık kemilerin benziyorsa sıkıntı olmaz.

Öyle mi diyorsunuz ya? Ben emin olamadım gumrukten gecerken de basimi acip kapamak istemem.
[/QUOTE
Gümrükte çalıştım sizlere bakanda bizdik☺️ ört ya da kapa yapmana gerek yok. Estetik yoksa yüzünde gerekli değil. İnsan biyografisinde baktığımız belli noktalar var. Örneğin yüzünde bulunan bir ben olur leke olur ya da göz yapısı kirpik sıklığı akçıksa saç dipleri kulak kıvrımları gibi. O yüzden gerek yok. Ama içine sinmiyorsa boynuna bir şal al ki gerek yok ama atı verirsin başına

Back