• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimlik bilgilerini gizlemis bir numara

İyi de kimlik bilgileri gizli numara dediğiniz rehberlerde kayıtlı olmayan demek mi

70 yaşındaki babamın da kaydı yok

Hatta eşimin adına kayıtlı hiç hat yok sosyal medyası vs yok Watsap fotoları boş isim kısmı boş yani bunlar hayat için zorunlu unsurlar değil ki

Bu arada beni de Papua yeni gine den çaldırıp kapatıyorlar hiç kimse şüphelenmedi

Şüphenizin altını doldurun çaldırdı kapattı vs çok basit kalıyor zira

Numara hangi hatta ait böyle bi sonuca varamazsınız farklı uygulamalardan bakabilirsiniz örneğin turkcel ise bip uygulamasi var ise ordan resim görebilirsiniz eşinizin gsm hesabından fatura dökümünü inceleyip o numarayla hangi aralıklarla konuşmuş yada konuş muşmu bakabilirsiniz Allah yardımcınız olsun inşallah düşündüğünüz gibi değildir

ben olsam bütün pis sitelere her yere fake hesaplar açıp bu numarayı verir başına sararım milleti :) yaz bulduğun yere tuvalet arkası olur sokakta yere kağıtla atmak olur sosyal siteler olur :)

oo siber suçlar is loading 🤣 riske gerek yok bence. haklıyken haksız duruma düşmesin.

İyi de kimlik bilgileri gizli numara dediğiniz rehberlerde kayıtlı olmayan demek mi

Hatta eşimin adına kayıtlı hiç hat yok sosyal medyası vs yok Watsap fotoları boş isim kısmı boş yani bunlar hayat için zorunlu unsurlar değil ki

Bu arada beni de Papua yeni gine den çaldırıp kapatıyorlar hiç kimse şüphelenmedi

ay beni de arıyolar yaa 🤣 vatandaşlık mı teklif edecekler acaba 👼🏼👼🏼

Çağrı merkezinde çalışıyordumm önceden bi çok arkadaşım var numarayı verirseniz o operatörde ise bütün bilgileri çıkıyor. Ama tabi ne kadar etik bilmiyorum
Boşver etikliği filan ya birisi birisini aldatıyorsa, bu her yolla öğrenilmeli. Bence konu sahibi sana ulaşsın 👍 kimmiş neciymiş öğrensin kanıt toplasın
Eğer aldatılma varsa gerçekten tek celsede boşar elinde avucunda ne var ne yok da alır

Suph3min altı dolu. Durup dururken suphelenmiyorum. Herşeyi açıkça yazmadım ama ben eşimin bir ilişkisi olduğundan eminim. Kim olduğunu bilmem gerekiyor ona göre hareket edicem

Arkadaşlar bir de bilgisi olan var mi boşanma davası açıldığında eşimin geriye dönük telefon kayıtlarının dökümünü isteyebiliyor muyum

Back
X