- 25 Haziran 2013
- 44
- 4
abdullah gül bu sene alım yapıyor sanırım caım hiç bir bilgim yok malesef. bölümler hakkındada pek bilgim yok malesef şimdi ne desem yalan olurtokattan gelicm inş. umarım begenirm :44::44: zatn benm için merkezee uzak olmasnda öyle dagdaa bayrda ünilerii sevmiyorum sadece bide abdullah güll üniversitesi nası ? odaa yaknmı merkezee faln bnde iş imkanı çokk diye biliorum maliyenn işletmeyee göre puanları yüksek zatn sosyolojii çock gelişimi saglık yönetimi bunlar nası bölümler bilgin vrmı ablacm
tokattan gelicm inş. umarım begenirm :44::44: zatn benm için merkezee uzak olmasnda öyle dagdaa bayrda ünilerii sevmiyorum sadece bide abdullah güll üniversitesi nası ? odaa yaknmı merkezee faln bnde iş imkanı çokk diye biliorum maliyenn işletmeyee göre puanları yüksek zatn sosyolojii çock gelişimi saglık yönetimi bunlar nası bölümler bilgin vrmı ablacm
tatlım abdullan gül bu sene alım yapamaz sanmıyorum,henüz binası bile yok:) inşaat devam etmekte...
tatlım abdullan gül bu sene alım yapamaz sanmıyorum,henüz binası bile yok:) inşaat devam etmekte...
çok alakasız olmazsa bişey sorsam. inşaat halinde dediniz doğrudur.ama televizyonlarda türkiyenin en iyikampüsü diye reklam yapıyorlar maaalesef.ben unv okuyorum halen ama bilmeyenler için söyledikleriz çok faydalı.reklama inanmayın yani arkadaşlar
Yok canım bu yıl eğitime başlıyor ama sümer kampüsünde başlayacak. ana kampüse seneye veya daha sonra geçilecekmiş. mimarsinanda olan inşaatı bitince yani. bu yıl sümer kampüsünde başlıyor eğitime.
cnm bnm evim sümer kampüse bakıyor, orası da henüz inşaat halinde, harabe gibi biryer... bilmiyorum yani anlamadım nasıl öğrenci alacaklar:)
Evet şuan inşaat halinde ama sümer kampüsüne açmışlar bir kampüs ve bir kaç yıl orda eğitime başlayacaklarmış. çok saçma evet inşaat bitmeden, ana kampüs hazırlanmadan en iyi kampüs olayına girdiler. :) gül'ün adını taşıyor işte napacaksın yapıyorlar reklamlarını işte :) kayseridemisin sende ?
Yok ben Trakyadayım alakam yok Kayseri'yle maalesef televizyonda reklamları görünce ilgimi çekti bu konu.
İstanbul'da okuyorum.
bende balıkesir uluslararasi...ikinci öğretim mi seninBalıkesir Üniversitesi Bandırma İİBF İşletme