Kimler hangi üniversite de hangi bölümler de okuyor?

abdullah gül bu sene alım yapıyor sanırım caım hiç bir bilgim yok malesef. bölümler hakkındada pek bilgim yok malesef şimdi ne desem yalan olur

tatlım abdullan gül bu sene alım yapamaz sanmıyorum,henüz binası bile yok:) inşaat devam etmekte...

tatlım abdullan gül bu sene alım yapamaz sanmıyorum,henüz binası bile yok:) inşaat devam etmekte...

Yok canım bu yıl eğitime başlıyor ama sümer kampüsünde başlayacak. ana kampüse seneye veya daha sonra geçilecekmiş. mimarsinanda olan inşaatı bitince yani. bu yıl sümer kampüsünde başlıyor eğitime.

çok alakasız olmazsa bişey sorsam. inşaat halinde dediniz doğrudur.ama televizyonlarda türkiyenin en iyikampüsü diye reklam yapıyorlar maaalesef.ben unv okuyorum halen ama bilmeyenler için söyledikleriz çok faydalı.reklama inanmayın yani arkadaşlar

Evet şuan inşaat halinde ama sümer kampüsüne açmışlar bir kampüs ve bir kaç yıl orda eğitime başlayacaklarmış. çok saçma evet inşaat bitmeden, ana kampüs hazırlanmadan en iyi kampüs olayına girdiler. :) gül'ün adını taşıyor işte napacaksın yapıyorlar reklamlarını işte :) kayseridemisin sende ?

cnm bnm evim sümer kampüse bakıyor, orası da henüz inşaat halinde, harabe gibi biryer... bilmiyorum yani anlamadım nasıl öğrenci alacaklar:)

cnm bnm evim sümer kampüse bakıyor, orası da henüz inşaat halinde, harabe gibi biryer... bilmiyorum yani anlamadım nasıl öğrenci alacaklar:)

Hmm ben görmemiştim çoktandır sümeri. sadece üni reklamında sümerde başlayacak diyorlardı demek ki bitmemiş neyin acelesiyse bu anlamadımm burs vererek öğrenci doldurmaya çalıştıklarından belli :)

Yok ben Trakyadayım alakam yok Kayseri'yle maalesef televizyonda reklamları görünce ilgimi çekti bu konu.
İstanbul'da okuyorum.

Yok ben Trakyadayım alakam yok Kayseri'yle maalesef televizyonda reklamları görünce ilgimi çekti bu konu.
İstanbul'da okuyorum.

Hmm anladım canım. benimde ilgimi çekmişti :) öyle sitesine falan baktım sanki 10 yıl önce kurulmuş gibi bahsediyorlar ama daha inşaat :)

İstanbul Ünv- Arap dili ve edebiyatı

bir de açıköğretim ilahiyat, ikinci ünv. kapsamında kaydolduydum iki üniversiteliyim şuan

Son düzenleme:
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi / Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…