ankara üniversitesi uzaktan eğitim tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik okuyorum:)
canm bn özel mesaj göndermstm sana ama bi karışıklık oldu cevap verdn glba ama okuyamadm bn .s
canım benim özelden mesaj atma hakkım henüz yok sayfada yeniyim o yüzden mesajım sana gelmedi
ygs 4ten 344 le yerleştim harç 385 ve materyal ücreti olarak 175 tl ödüyorum dönemlik ben memnunum severek okuyorum
ayy btnem cok sagol valla o kadar ii oldu ki söylediğin zor mu uzaktan egitim okuması yani
mehmet akif ersoy üniversitesi antropoloji
psikolojik danışmanlık ve rehberlikk
İnşallah 2-3 ay sonra bende yazacağım
erciyes üniversitesi maliye :)
sonnda erciyese gidn birini buldum bnde tercih yapıcm ablacm erciyess istiorum maliyede düşünüyorm merkezee uzakmı yurt sorunu vrmı egitimii nasl kayserii nası bi yerr ? ayrıca maliye nası bi bölm çokk ii diyenlerde varr işltme gibi diyenlerde çokk kararsız kaldım iş bulabilirmiyim bitirnce bide saglık yönetimi nası bi bölm gidn arkadaşların faln vrmı çokk soru sordum kb ablacm bu aradaa
canım ilk önce nerelisin diye sormam gerkiyor ona göre kayseriye gel kayseriyi beğenmeyen çok :) ben yurtta kalıyorum devlette okula yakın merkezede aynı şekilde ulaşım sorunu falan yok . bölümüme gelirsek ben de daha pek bilmiyorum çünkü 1 sene hazırlık okudum bölüme daha yeni geçeceğimhazırlık var yani 1 sene geleceksen bunu göze alarak gel işletmeyle karşılaştırılamaz iş imkanı çok maliyenin başka sormak istediğin varsa cevaplayabildiğim kadar cevaplarım