Kim Suçlu ?

Neden izin alması lazımmış haber vermesi yeterli diyen arkadaşlar olmuş. Rahat, özgür bir insan olarak şaşırdım doğrusu. Bu insanlar hayatlarını birleştirecekler, nezaketen de olsa bir izin almak çok mu zor? Ev arkadaşı sanki, herhalde soracak. Nişanlı adam yakında evlenecek, kafasına göre şehirdışına "gezmeye" gidiyor normal bir şey mi bu? Nişanlısıyla da gidebilir? Demek ki başkasıyla gitmek daha cazip gelmiş.

Kaynana konusunda da karşı tarafa hak verdim. Ters ters cevaplar, zorla öpmeler falan. Ne gerek var? Huyu güzel olsun dediğinde "doğru" da denilebilirdi gülümseyerek. Benim her şeyim güzel, hıh triplerine girmeye pek gerek yokmuş. Hayırlısı.

Bu gidis nereye gidecek bende bilmiyorum bi de ben böyle olunca eskisi gibi davranamiyorum kötü bi huy ama elimde değil
İkinizinde yaşı küçük evlilik sevgili olmak gibi degil daha şimdiden böyle ufak meselelerde tıkanıyorsunuz evlenince ne olacak

KV ile hep öyleydik o yüzden ben normal bi cvp gibi geldi bana o an bilmiyorum zaten kendi de bişey demedi nişanlım ilk defa hiç bişey yokken ortada bu lafı söylemesi doğru oldu mu bilemiyorum

Şehir dışı derken o saatten sonra uzak bir yer değildir herakde yakın bir yerdir ve arkadaşına söz vermiş siz birbirizin sahibi değilsiniz ne demek izin vermiyorum o zama siz de arkadaşlarınızla plan yaptığınızda o da izin vermiyorum deme yetkisine sahip olacak bunu unutmayın böyle şeyler çok gereksiz yani bu insanın bir çevresi var ve belli ki nişanlınız birşeyleri içinde biriktirmiş siz tartışınca da gündeme getirmiş yani ona annesinş kötülemişsiniz demek ki o da bu olayla beraber dayananamış onu üzen şeyleri söylemiş annesinin birşey yaptığı yok kadının günahını almayın eşinizi de iki arada bırakmayın yüzüne kötülemeyin sadece kötülemek yerine birşeye kırıldığınızda ben buna kırıldm deyin. Sormuş güzellikle neyin var ne oldu diye. Bence arayın belli ki kızmış nişanlınız.

İkinizinde yaşı küçük evlilik sevgili olmak gibi degil daha şimdiden böyle ufak meselelerde tıkanıyorsunuz evlenince ne olacak

Haklısınız bilmiyorum inanin ne yapacağımı ne dusunecegimi

Su an evli değiliz doğru ama hiç değilse fikrimi soruyordu bende sormadan plan yapmıyorum soruyorum kV bişey yapıyo demedim zaten ben aramız iyi ama nişanlım öyle deyince annen mi bişey dedi dedim ayrıca şikayet edecek bişey olmadı hiç şikayette bulunmadım sadece evlendigimiz zaman devamli gelip gitme olmaz bunu benim söylemem doğru olmaz düğüne yakın uygun bir dille söyle dedim o da tabiki olmaz yeni ciftiz ne işleri var daima dedi

Ayrıca öyle annesini takan biri değildi nisan alışverişine bile ikimiz gidelim aileler gelmesin dedi bende öyle şey olmaz annelerimiz gelecek dedim ve herseyde hem kendi annemin hem onun annesinin fikrini alıyorum bizle alakali bizim her zaman konuşma tarzımız öyle diye ben o şekil cvp verdim ben nisanlima kirginim gitsin olabilir gideceği şehir 3 saatlik yol doğru ama bu konudan neden annesine bağlıyor annesini umursamayan biri için birden kıymetlendi ya da konu dağıtmak için öyle yaptı sadece yaptığı çok zoruma gitti evet ben bazen lafimi bilmeden söylerim ama fark edince gönül almasini bilirim

Telefondan girdiğimden görmemiştim şimdi fark ettim.
Arkadaşlaryla vakit geçirebilir problem bu değil ama son dkda haber verilmesi hoşunuza gider miydi sizinde
O an bilmiyorum olaylar öyle gelişti
Kvye verdiğim cvplar normalde kullandığım hani sırf terslemek olsun diye değil biliyolar beni o yüzden kırıldım sanırım birazda...

Nisanliniz daha erken haber verse guzel olurmus ama belki onlarda yeni plan yapmislardir arkadasiyla.
Haber vermek iyi hosturda, izin almaya ne gerek var?
Nisanlinizin ailesiylede saygi cercevesinde, hanim hanimcik bir iliski en guzelidir.
Ayrica nisanlinizla kirilsaniz, tartissaniz dahi bunu ailelere hicbir zaman yansitmayin.
Sonra surekli aileleri iliskinizin icinde bulursunuz.

Ben hiç bir sorunumu anlatmıyorum o ilk başlarda anlatıyodu bi iki defa uyardım söylemiyo diye biliyorum şu an,
Yeni yapamazlar planı çünkü bize 7 ydi geldikleri ve bana söylediği saat 11 buçuğa geliyodu işyerindeyken konuşulmuştur ama yine de gün içinde böyle bişey var gitsem mi diye fikir sorardı aniden demezdi ailesiyle genelde pek yüz göz olmuyorum kendileri bişey demedikçe normal konuşmalarımla konuşuyorum kv diye konuşmamı değiştiremem ki akrabayız sonuçta beni biliyor bilerek istediler değil mi ?

cenim benim seni anliyorum Anlam veremiyorum ole buyuk bi kavgada olmamis yani bagirma cagirma saygizlikta olmamis acaba bisimi oldu yani aklima baska bisi gelmio aramamasi icn hic sebeb yok

Bende bilmiyorum aynen hiç bi sebep yokta son dediklerimden dolayı mı aramıyor acaba ? çok kırıldım soğursam ama eskisi gibi olmayacağım kesin herşey oluruna varır ama yine de çok kırıldım hiç yoktan ortada bişey yokken ve bugün nişan fotoğraflarımızı alacaktı fotoğrafçıdan gelecekti ama hiç ses seda yok

Sogulucak bisi yok canim o.biraz kafasini dinlemek istemis herhakde sen ararsan ararim yazarsan yazarim demissn ya akli sira ceza verio sanirim aklima bu geldi

Sogulucak bisi yok canim o.biraz kafasini dinlemek istemis herhakde sen ararsan ararim yazarsan yazarim demissn ya akli sira ceza verio sanirim aklima bu geldi

Bilmiyorum kendince ceza veriyor ama nereye kadar arasa sorunu ne konuşsa çözümde aramıyor ve ortada hiç bişey yok bence evlenince daha beter sorun olacaktı başka bi konuda bile hemen annesiyle ilgili bişey yazdı ama anlamadığım nokta her zaman kendi laf söylerdi ben kendine kızardım annenle niye öyle konuşuyosun diye benim dediğim de bişey yok ki bu kadar tepkisini anlayamadımm..

tipik bi ana kuzusu erkegi yarin evlenince anasi senin cin bisey dese bu adam seni dusunmeden bosar demedi deme

Sen bisey dememissin oyle elle tutulur canim

AMa erkekler bole onlar ailesine atar laf der sen en ufak bisi söyle senden kotusu olmaz kendimden biliyorum..kendini suclama büyütcek bisi deil kendini toplatnca mutlka arar ama insan aranmadikca da daha sinirlenio anlıyorum seni

tipik bi ana kuzusu erkegi yarin evlenince anasi senin cin bisey dese bu adam seni dusunmeden bosar demedi deme

Ben bi iki tavrında anladım hatta söyledim ama dışardan öyle bi havası var ki sanki onları hiç takmayan biri...

Aynen dediğimde hiç bişey olduğunu sanmıyorum uzatması garip neyse hayırlısı diyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu odamdan çıkmadım dün uyuyamadım bu gidişle bugünde uyuyamıcam ama geldiğinde ben eskisi gibi olabilecek miyim işte ondan emin değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…