İkinizinde yaşı küçük evlilik sevgili olmak gibi degil daha şimdiden böyle ufak meselelerde tıkanıyorsunuz evlenince ne olacakBu gidis nereye gidecek bende bilmiyorum bi de ben böyle olunca eskisi gibi davranamiyorum kötü bi huy ama elimde değil
Neden izin alması lazımmış haber vermesi yeterli diyen arkadaşlar olmuş. Rahat, özgür bir insan olarak şaşırdım doğrusu. Bu insanlar hayatlarını birleştirecekler, nezaketen de olsa bir izin almak çok mu zor? Ev arkadaşı sanki, herhalde soracak. Nişanlı adam yakında evlenecek, kafasına göre şehirdışına "gezmeye" gidiyor normal bir şey mi bu? Nişanlısıyla da gidebilir? Demek ki başkasıyla gitmek daha cazip gelmiş.
Kaynana konusunda da karşı tarafa hak verdim. Ters ters cevaplar, zorla öpmeler falan. Ne gerek var? Huyu güzel olsun dediğinde "doğru" da denilebilirdi gülümseyerek. Benim her şeyim güzel, hıh triplerine girmeye pek gerek yokmuş. Hayırlısı.
İkinizinde yaşı küçük evlilik sevgili olmak gibi degil daha şimdiden böyle ufak meselelerde tıkanıyorsunuz evlenince ne olacak
Şehir dışı derken o saatten sonra uzak bir yer değildir herakde yakın bir yerdir ve arkadaşına söz vermiş siz birbirizin sahibi değilsiniz ne demek izin vermiyorum o zama siz de arkadaşlarınızla plan yaptığınızda o da izin vermiyorum deme yetkisine sahip olacak bunu unutmayın böyle şeyler çok gereksiz yani bu insanın bir çevresi var ve belli ki nişanlınız birşeyleri içinde biriktirmiş siz tartışınca da gündeme getirmiş yani ona annesinş kötülemişsiniz demek ki o da bu olayla beraber dayananamış onu üzen şeyleri söylemiş annesinin birşey yaptığı yok kadının günahını almayın eşinizi de iki arada bırakmayın yüzüne kötülemeyin sadece kötülemek yerine birşeye kırıldığınızda ben buna kırıldm deyin. Sormuş güzellikle neyin var ne oldu diye. Bence arayın belli ki kızmış nişanlınız.
Arkadasiyla vakit geciremeyecek mi cocuk?
Ayni sekilde sende tabi ondan izinsiz gidemeyecek misin hic biryere.
Boyle kisitlarsan yalan soylemeye baslar yakinda.
O aksam hosuma gitmedi emrivaki yapman ama madem soz vermissin git tabi deyip musait bir zamanda konusman en mantiklisi olurdu kanimca.
Huy meselesi arkadasim zeytin yagi gibi uste cikmayi seviyor nisanlin. Ve benden sana bir tavsiye nisanlinin yaninda bari ters cevap verme k.validene politik ol biraz.
Nisanliniz daha erken haber verse guzel olurmus ama belki onlarda yeni plan yapmislardir arkadasiyla.
Haber vermek iyi hosturda, izin almaya ne gerek var?
Nisanlinizin ailesiylede saygi cercevesinde, hanim hanimcik bir iliski en guzelidir.
Ayrica nisanlinizla kirilsaniz, tartissaniz dahi bunu ailelere hicbir zaman yansitmayin.
Sonra surekli aileleri iliskinizin icinde bulursunuz.
Aramadı malesef
cenim benim seni anliyorumAnlam veremiyorum ole buyuk bi kavgada olmamis yani bagirma cagirma saygizlikta olmamis acaba bisimi oldu yani aklima baska bisi gelmio aramamasi icn hic sebeb yok
Bende bilmiyorum aynen hiç bi sebep yokta son dediklerimden dolayı mı aramıyor acaba ? çok kırıldım soğursam ama eskisi gibi olmayacağım kesin herşey oluruna varır ama yine de çok kırıldım hiç yoktan ortada bişey yokken ve bugün nişan fotoğraflarımızı alacaktı fotoğrafçıdan gelecekti ama hiç ses seda yok
Sogulucak bisi yok canim o.biraz kafasini dinlemek istemis herhakde sen ararsan ararim yazarsan yazarim demissn ya akli sira ceza verio sanirim aklima bu geldi
Bilmiyorum kendince ceza veriyor ama nereye kadar arasa sorunu ne konuşsa çözümde aramıyor ve ortada hiç bişey yok bence evlenince daha beter sorun olacaktı başka bi anlıyorum le hemen annesiyle ilgili bişey yazdı ama anlamadığım nokta her zaman kendi laf söylerdi ben kendine kızardım annenle niye öyle konuşuyosun diye benim dediğim de bişey yok ki bu kadar tepkisini anlayamadımm..
tipik bi ana kuzusu erkegi yarin evlenince anasi senin cin bisey dese bu adam seni dusunmeden bosar demedi deme
Sen bisey dememissin oyle elle tutulur canim
AMa erkekler bole onlar ailesine atar laf der sen en ufak bisi söyle senden kotusu olmaz kendimden biliyorum..kendini suclama büyütcek bisi deil kendini toplatnca mutlka arar ama insan aranmadikca da daha sinirlenio anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?