Şimdi söyle bi durum var ben normalde izin istediği zaman tamam diyorum sorun çıkarmıyorum dün emri vaki yaptığı için ben izin vermiyorum dedim kV isminden korkan biriyim ve evlenince herseye karışması hoşuma gitmeyecegi için böyleyim tlfdan giriyorum kusura bakmayın o yüzden öyle yazdım
Anladım kv. Ye demişsiniz bu cümleyi. Nişanlınıza dediniz sandım.
"izin istediği zaman sorun çıkarmıyorum" zihniyetinden vazgeçin, yoksa üzülürsünüz. nitekim izin vermiyorum demişsiniz, emri vaki yapmış. bunlar tepkidir. sanırım bu durumdan kv.nin de haberi olmuş ya da olacaktır.
şuna sorumluluk sahibi olmak deyin, nezaketen söyleme deyin, ne derseniz deyin ama izin mercii olmayın.
Nişanlın 3 yaşında sende annesisin galiba izin vermediğine göre
Fikir almak baska bırsey izin almak baska konunu tekrar oku kaç kere izin vermedim cümlesi var ayrıca evlı degılsın daha bu kadar mudahale etmek nedır hala emrıvakı dıyorsun sız evlılıgı cok yanlıs anlamıssınız sana karsı suan sorumlu degıl sende ona tek sorumlulugunuz anne babanız. Oyle sacmalamıssınız ki aileler bile konu olmus cok merak ettım yaşlarınızıSorun izin verip vermeme değil fikrimi alması bu zamana kadar böyle alıştırdi hiç emri vaki yapmadı
Fikir almak baska bırsey izin almak baska konunu tekrar oku kaç kere izin vermedim cümlesi var ayrıca evlı degılsın daha bu kadar mudahale etmek nedır hala emrıvakı dıyorsun sız evlılıgı cok yanlıs anlamıssınız sana karsı suan sorumlu degıl sende ona tek sorumlulugunuz anne babanız. Oyle sacmalamıssınız ki aileler bile konu olmus cok merak ettım yaşlarınızı
gitmeyi kafasına koymuş
e size şimdi birden söyleyince haksız çıkacağını bildiği için; ordan burdan kendini haklı çıkarmaya çalıuştığı konulara girip tartışma çıkaracak sonra da küs olarak gezmeye gidecek.
siz küs olduğunuz için aramayacaksınız bütün gün, o da gününü gün edecek
ne kadar basit mevzular.ne gerek var bunları dert etmeye.
Erkekler bazen mahsus tartışma yaratır gidecek ya sende izin vermedin bir şekilde bir konu attı ortaya seni küstürdü şimdi sen onu rahat bırak diye yapıyor. Birde gitme mselesi arada kaynasın diye yapmıştır zamanla çözeceksin mevzuyu
Evlenmek için bekle canım lutfen uzattıkça uzatBilmiyorum olabilir evliliği anlamamis olabiliriz en baştan beri biz böyle olunca farklı bişeyde böyle bocaladik yaşımız 22 ikimizde tecrubesiziz biliyorum
Evlenmek için bekle canım lutfen uzattıkça uzat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?