bende aşka inanmadığım evliliği istemediğim bir zamanda çıktı karşıma beni kendisine öyle bir bağladıki canım herşeyim ömrüm oldu çok seviyorum onu ben yaaaa:))))
üni bittikten sonra eve geldim ama henüz alışamadım orda özgürlüğe alışmıiım tabi habire nerye gidiyosun napıyosun soruları beni iyice bunaltmıştı sevgilimde yoktu gerçi istemiyodum inanmıyodum çünkü birini seveceğime derken liseden arkadaşalrımla görüşmeye başaldım msn den sürekli bahsediyodum onunda kardeşi habire bana abla sana birini bulcam deyip duruyodu bende salla ya dedim hiç işim olmaz öle tanışıpta sevgili olmaya dedim öle konu kapanmıştı derken üstünden bir kaç ay geçti bu sefer yine arkadaşımın kardeşi tekrar etti bende tamam ya dedim kendimce hainlik planalrı kuuryodum aman dedim safın biridir bu zamana kadar bulamamışta benlemi olacak dedimm sırf dalgasına tanışmaya gittim ogün uzaktan ben görüyorum onları çocuğuda gördüm pek bir sessiz gibiydi ay dedim bumu neyse ortam olur sonrada bir bahayle giderim diye düşünüyodumki bir yere oturduk bunalr sohbet muhabbet bir görcen ama ilk önce yanıma oturttualr sonmra karşıma geçti derken bişeyler hisettim heraldeki muhabbet bayağ sarmıştı eve giderkende telimi alınca ben vuruldum çocuğa derken ogün bugün her eşyim oldu oyyy yerim ben onu bitanem ya o benim 7 ay sevgili olsuk 7,ayda nişan yaptık 15 gün sonrada evlencezz şükürler olsunki ona kavuşcam artık kocam olcak çoks eviyorum aşığım ben kocişimeeeay nasıl gaza geldim yazdıysam arada ne noktalama işartei var ne de bişi kusura bakmayın aşık olunca konuşur gibi yazdım:))))
ben trafikte bi kaza sonucu tanıştım.....o kadar sinirlenmiştim ki gebertecektim onu orda...bi de ukala ukala cevaplar falan verdi uyuz oldum resmen....daha sonra verdigi zararı ödemek için görüştük o gün bugündür ayrılmadık ve 2 ay sonra evleniyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?