Kim severek, kim sevmeyerek evlendi? Bakalım evlilik kararı nasıl oldu?

Lise biteli 1 yıl olmuştu. E tabi sınava hazırlanıyosun ama çalışman da lazım evde otur otur olmaz ki.. Abim bi arkadaşının aracılığıyla kitabevinde iş bulmuştu bana. Gitmicem dedim. Babam da "Çalışmazsan gece dışarı çıkamazsın" dedi kaydirigubbakcemile3 Gece dışarı çıkmayı şöyle anlatim, tatil beldesinde oturduğumuz için disco bar misali kaydirigubbakcemile3

İlk görüşmeye gittim. Gördüm, hani ilk görüşte aşk misali... :asigim:

Kitabevinde beraber çalışmaya başladık.

2 ay sonra herşeyim oldu benim...

5 yıl bitmek üzere..

Geçen sene nişanlandık.

1 aydır evliyiz..

İyi ki benim kocam, iyi ki babam kızmış bana , iyi ki gitmişim çalışmaya, İyi ki görmüşüm onu... Şuan da hayattaki tek tutanağım.. Hayatım canım kanım herşeyim..... :asigim:

yaaa her zaman söylerim büyüklerinizi dinleyin diye :roflol: :roflol: :roflol:
Rabbim bi ömür huzur ve mutlulukla doldursun yuvalarımızı canım benim a.s.

bende aşka inanmadığım evliliği istemediğim bir zamanda çıktı karşıma beni kendisine öyle bir bağladıki canım herşeyim ömrüm oldu çok seviyorum onu ben yaaaa:))))
üni bittikten sonra eve geldim ama henüz alışamadım orda özgürlüğe alışmıiım tabi habire nerye gidiyosun napıyosun soruları beni iyice bunaltmıştı sevgilimde yoktu gerçi istemiyodum inanmıyodum çünkü birini seveceğime derken liseden arkadaşalrımla görüşmeye başaldım msn den sürekli bahsediyodum onunda kardeşi habire bana abla sana birini bulcam deyip duruyodu bende salla ya dedim hiç işim olmaz öle tanışıpta sevgili olmaya dedim öle konu kapanmıştı derken üstünden bir kaç ay geçti bu sefer yine arkadaşımın kardeşi tekrar etti bende tamam ya dedim kendimce hainlik planalrı kuuryodum aman dedim safın biridir bu zamana kadar bulamamışta benlemi olacak dedimm sırf dalgasına tanışmaya gittim ogün uzaktan ben görüyorum onları çocuğuda gördüm pek bir sessiz gibiydi ay dedim bumu neyse ortam olur sonrada bir bahayle giderim diye düşünüyodumki bir yere oturduk bunalr sohbet muhabbet bir görcen ama ilk önce yanıma oturttualr sonmra karşıma geçti derken bişeyler hisettim heraldeki muhabbet bayağ sarmıştı eve giderkende telimi alınca ben vuruldum çocuğa derken ogün bugün her eşyim oldu oyyy yerim ben onu bitanem ya o benim 7 ay sevgili olsuk 7,ayda nişan yaptık 15 gün sonrada evlencezz şükürler olsunki ona kavuşcam artık kocam olcak çoks eviyorum aşığım ben kocişimeeeay nasıl gaza geldim yazdıysam arada ne noktalama işartei var ne de bişi kusura bakmayın aşık olunca konuşur gibi yazdım:))))

Yirim seni ben Şeniz

Bizim ki resmen yıldırım aşkıydı:asigim:
İlk görüşte aşık olduk birbirimizea.s
Ve evlendik...Şeniz
Ya ne zaman eşim hakkında yorum yapsam onu aramak ve çok sevdiğimi söylemek gerekiyor içimden:asigim:

bende severek evleniyorumkaydirigubbakcemile5
bilen bilir ne zorluklar yaşadıgımı
ben pes etmişdem ama o savaşdı
ve 26.10.2008 de nikahdan evleniyorummmmmm
ayyy çok heycanlı bi dönemdeyimhihoyyyt
kafamı işe veremiyorum
bide aynı yerde çalışıyoruzzz kaydirigubbakcemile2

severek tabi ki:asigim:
görucu usülüne karsı değilim ama
gamyoncuiremsu

Ben ilk goruste çarpildim adama yerimseniben
vallahi yildirim aski derler ya hani aynen ondan allahim bi goruste de asik olunur mu bee
olunurmus...

Askimda bana çarpilmismis zaten :1rolleyes:
Flort edicez edemiyoruz acayip kavgalar ediyoruz yaa hiç iyi gitmiyor baslangiç
E hem birbirimizi arzuluyoruz deli oluyoruz, hemde hep kavga ediyoruz :sm_confused:

Yine bi gun çok asiri buyu kavga :1ninca:
Ve...Kavga ortasinda gelen evlenme teklifi :1shok:
Ve bende bu sekilde kabul ettim senağlama :roflol:
Deliyiz ya...
Ama çok seviyorum askimi...
1 buçuk ay sonra dugunumuz var, hepiniz davetlisiniz :sm_cool:

Valla ben söle tanıştım:

patronumun kaynı nişanlım:) patronumun oglunun sünneti vardı oraya davetliydim malum oda dayısı olarak ordaydı...daha ilk salona girer girmez birinin bana baktıgını hissettim sürekli gözleri benim üzerimdeydi tabiki benimde onda...cok dikkat cekiordu boyuyla posuyla...sonra beni patronuma sormuş enişte bu kız diyerekten oda sen onu tanımıyormusun bizim şirkette mimar falan demiş.neyse ogün öyle gecti gitti sürekli gözü bende falan:)))) ertesi günde mevlüt okunacak ben tabi yine patronumlardaydım.patronum bi ara geldi feyza bak benim kayınbilader senden hoşlanmış ne dersin dedi bende bi şaşkınlıkki sorma gitsin bişey diyemiyorum ne diyecegimi şaşırdım şimdi konuşmayalım dedim sadece..neyse pazartesi falan oldu patronum durup durup batu senden cok hoşlanmış bak buraya gelicek bi gün haberin olsun falan dedi..bakımlıydım ama patronum öyle diyince daha cok bakımlı oldum:)))neyse 1 hafta sonu geldi tanıştırdı bizi sonra bi yerlere gitttik oturmaya falan böle sürüp giderken aradan 5-6 ay gecti birbirimizi deli gibi sevmeye başladık.6 ay sonra evlenme teklifi etti oda sölee:)) salı sabahı erkenden gelmiş bizim büroya patronumdan anahtar alarak:) girişten benim odamdaki masaya kadar güller falan koymuş bilgisayarımın üzerinede bi büyük kagıtla benimle evlenirmisin yazmış:)))) dipnot olarakta:içerideyim cvp evetse bekliorum yazmış:))))))) pcimdeki kagıdı alarak hemen yanına koştum evet diye bagırdım cok güzeldi cok özeldi benim için o gün...aradan 1 ay geti yada gecmedi 01,12,2007 tarihinde nişanlandık o gün bugündür allah nazarlardan saklasın cok ii anlaşırız 25,10,2008dede dügünüm var hepinizi bekleriiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben trafikte bi kaza sonucu tanıştım.....o kadar sinirlenmiştim ki gebertecektim onu orda...bi de ukala ukala cevaplar falan verdi uyuz oldum resmen....daha sonra verdigi zararı ödemek için görüştük o gün bugündür ayrılmadık ve 2 ay sonra evleniyoruz...

:roflol:her iste bir hayir varmis dimi :roflol:

Evliliği düşündüğüm falan yoktu...
Nasıl oldu bilmiyorumm...
Ama iyi ki oldu...
Hayatımın en doğru kararıydı..

valla ben severek evlendim ama buna rağmen bazen boğup atasım geliyor, tabi onunda benim için böyle planları vardır:)))))))))))))))))))))))))))))))) ben severek evlenip bazen bu raddeye geldiğime göre sevmeyerek evlenen varsa Allah sabır versin...

Kısaca aşk hikayemizi yazayım eşimle,sengözlerimebaksanab
Eşimle 1.5 ay çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik.:1hug:
Evlenme teklifini ben yaptım.:lepi:
"Benimle evlenirmisin" dedim aşkıma. sositososito
oda kabul etti. :lepi:
Evliyiz,mutluyuz.Şeniz
Birde bebeğimiz olursa tam süper olucak,kısmet tabii.
:CüvCüv::Saruboceq:

ben lise 2.sınıftayken çok iyi anlaştığım bir arkadaşım vardı (o çocuktan böyle hayırlı bir iş kimse beklemezdi).Neyse birgün bana dedi kardeşim gibi sevdiğim bi kankam var seninle tanıştırayım dedi,ben önce ciddiye almadım sonra tanıştırdı bizi ve çok etkilendik birbirimizden.Yıl 2003'tü
sonar kendi aramızda yüzük taktık ama aile arasında takılan söz yüzüklerimiz yani babam beni aşkıma verdiği tarih 18.11.2007 ,03 mayıs 2008 nişanlandık veeee 2009 mayısta kısmetse düğünümüz var
5 yıldır beraberiz,evlendiğimizde 6.yılımız olacak ama ilk günkü gibi çoook seviyorum onu Allah hepimizin gönlüne göre versin

bende nişanlımla lise 1de tanışmıştım.ve 7senenin sonunda nişanlandık ve 1senedir nişanlıyız ve hala oda ,bende buluşmalarımızda ilk günkü gibi heyecanlanırız .kısmetse 10senenin ardında düğünümüz olcak inşallah..allah herkese mutlu bir yuva nasip etsin.

bende sevgilimden ayrilmistim yeni esimde beni isteyince bu firsat kacmaz dedim sevgilimi gormeyim uzak olsunda neresi olursa olsun dedim dilek kapim acikmis vee ben esimle evlendim gorucu usulu ama sukurler olsunki cokda mutluyum 2 hafta icinde oldu bitti hersey allah herkesin gonlune gore versin.

ben baskasıyla cıkarkene o bana asıkmıss:asigim: ben cıktıgım kısıyle ayrıldımm sonra bununla arkadas olarak sık sık gorusmeye basladık zaten arkadastık ama cok gorusmuoduk sonraaa bana acıkladı duygularını ama acıklamadan once sarkılar armagan edıodu her gun yabancı ask sarkıları nı cd ye yazdırıp bana verıodusengözlerimebaksanab ıı de dıskmen yok kı dıodum onu da cıkartıp verıodusengözlerimebaksanab o zaman cok modaydı dıskmen fılan öle ıste sonra acıkladı duygularını bende hoslanıorum ama sevmıorum severım ılerde demıstım baslayalım demıstım cahıllık ıstee:mymeka: bu hep bana senı sevıorum dıyodu bende susuodum dıyemıodumm:mymeka:

bı guunn komedıye bakın sımdıı bı gun onu gercekten sevdgımı anladım ama 7 ay olmus cıkıorus hala bılıomusun ben senı sevıorum dedım 7 ay sonra ılk defa yanıı

beımkınde el cevap senın adına sevındım:roflol:
benım kıde salaklık mıs yanıkaydirigubbakcemile3
ıste ölee 4 yıll cıktık onun okulu fılan bıttı bu yaz da nısan oldu allaahım ınsaallah nasıp edersee seneye de dugunn..sositososito

allaahıımmm bana onunla yaslanmayı nasıp etsinn mutlu huzurlu saygılı bı sekıldeee verdgıım kararın ne kadar dogru oldugunu yıllar gectıkce daha cok anlıorummm benım PAŞAAAMMMMMM bı taneeeee bııııtanneeeeee:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…