elime alıp atacak halim yok,peçeteyle şunla bunlada uğraşamam hiç...
içimden sayardım önce bi güzel ve ortama bağlı olarak belki ayağımla görünmeyecek bi yere iterim.....
o değilde bazen sokak köpekleri falan çöptende çıkarabiliyor...bizim yıllar önce oturduğumuz yerde olurdu öyle,sokak köpekleri çöpteki poşetleri karıştırırken böyle ped,çocuk bezi falan dökerlerdi ortalığa.....
Ben görmüştüm bir kere ped değildi selpaktı üstelik herşey net bir şekilde görünüyordu :bbo: evden o saatte çıktığıma pişman oldum sabah sabah görülecek şey mi bu lmaz:
Ne biçim kadınlar var ya... Ben kedi köpek parçalar diye sokaktaki çöpe bile atmıyorum...
Ayrı bir çöp poşeti yaparız annemle Pedler için annem yakar hepsini....
ben yoluma devam ederim ama bir yandan da tüm bayanlar adina kendimde dahil cok utanirim bir erkegin gördügünü düsünsenize bi ne kadar terbiyesiz bir sey ayip yaaa cöpü neden kullanma geregi duymuyorlar hadi anladik sigara,sakiz gibi seyleri malesef kimse cöpe atmiyor direk bos bulduklari yere ama bu bir rezalet yaaa
o an aklıma gelen her türlü inciyi döktürürdüm şahsen.
geçenlerde arkadaşımda şöyle bir örnek yaşamış.apartmanda ki bazı zeka özürlüler pedleri tuvalete atıyormuş.ve en sonunda sonunda sonundaaa borular patlamış.zaten tuvalete atıldığı öyle ortaya çıkmış.1 değil iki değil yani bu oraya stokluyormuş hangi akıllıysa artık.sokağa atmaktan iyi diye mi düşündü acaba
O kadar duyarsız olmamak lazım sanki.
sonuçta ben iğğ o böğğ deyip geçerse güzelim sokaklar çöplüğe döner sanırım.
hem içimden ne gelirse söylerim hem yakında bir çöp kutusu varsa bir poşetle atardım galiba.
ama çöp kutusu yoksa yakınlarda tabiki yapacak birşeyde yok.
çantama atıp saklayamam ya sonra atarım diye:)