• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kim ne düşünüyor bakalım ?

ne yapardınız ?

• görmemezlikten gelirdim

OY: 55 41,7%
  • bir kağıt ya da poşetle alıp görünmeyecek bir yere veya çöpe atardım

OY: 6 4,5%
  • içimden veya dışımdan küfür ederdim

OY: 71 53,8%

• Ankete Katılan
    132
bende görmüştüm bir kaç kere... bilerek atıldığını düşünmüyorum...yıyecek arayan kedilerin poşetlerı parçalamasıyla ortaya çıkıyorlar... görmemezlikten gelirim.....

görmezlikten gelirim çünkü görünce eminim miydem aşırı derece bulanıcak zaten birdaha bakamam alıp sarıp çöpe atma ihtimalim hiç yok malesefkaydirigubbakcemile5

Müsait bir yerde durur pedin yanından geçenleri izler kime ait olduğunu çözmeye çalışırım ahahahaha...:roflol::roflol::roflol:

Napacağım tabiki içime atmadan direk dışımdan basardım küfürü yuhunuz yani:mymeka::oklava:

sabah işe gelirken yere bakarak yürüyordumki ne göreyim.... :1shok:

prezarvatiffff :1shok:

iğrençti midem kalktı zaten sabahları bulanıyo çok küfür ettim çok kızdım görmezlikte geldim....
:1shok:

Özellikle yolun ortasına atıldığını sanmam. Çöpe korunaksız atılınca etrafa saçılıyorlar. Kedi köpek karıştırıyor ya bazı çöpleri... Poşet yırtılınca filan dışarı taşıyor tabi bu poşetler... Yani böyle olduğuna inanmak ... Hoş değil tabi. Dikkatli olmalı...

Bir sabah okula giderken arkadaşlarla yol değiştirdik. Hay değiştirmez olaydık. Sokağın ortasında kirli çocuk bezi ! Tabi ben söylene söylene hemen koştum yokuş aşağı. Herkes gibi hiç tahammül edemem iğrençliklere hem de sabah sabah !
Herhalde ped görsem tepkim aynı olur içimden veya dışımdan söylene söylene kaçarım kötükedihüso

sabah işe gelirken yere bakarak yürüyordumki ne göreyim.... :1shok:

prezarvatiffff :1shok:

iğrençti midem kalktı zaten sabahları bulanıyo çok küfür ettim çok kızdım görmezlikte geldim....
:1shok:

Siz en azından yolda görmüşsünüz, ben balkonumda buluyordum sürekli.. Üst katlardan birinden atılıyordu sanırım.. Düşüncesizliğin ve terbiyesizliğin bu kadarı..

hayatta el surmem.. :umursamaz: atan kısı zaten onu desıfre etmıs bana nee.. :oklava: cok kızardım ama..kadın olarak bu kadar mı acıcız bu kadar herseyımız goz onunde dıye. !! ben kendı ozel durumlarımda kendımden memnun degılken bırde baskasının o tarz kalıntılarına dakunmam bıle..

bunu okudugumda kimin basina boyle bisey gelirki diyordum taki birkacgun once sokakta gorunceye kadar ustelik kullanilmisti boggggglkkkkkkkkkkkkk

kıslarr daha iki gün önce balkonda otururken, iki tane köpek çöp kovasının içine daldı birer tane poşet alıp hemen orda parçaladılar.bu işi köpeklerde yapıyo olabilir.ben zannetmiyorum bir kadının bilerek böle bişeyi sokağa atacağını.deli değilselaelaelaelaelae.ben asla alıpta çöpe filan atamam ya.

gördüm ben irençdi ya...
yuh dedim tabikide içimden bişeyler söelnirim:=

ben hem içimden bişiler sayardım(tabi ii şeler deil) hemde görmezlikten gelirdim.poşetle de olsa elleyemem valla

bende kufuru basıyorum ugrasamam elın pedıyle felan ama basımada geldı bı gun daha yenı genc kıs oldugumda kucugum 13 yasımdayım bakkala gıttım tam cıkarken ne gorım yerde bı pet anam dedım caktırmadan kactım ordan bnm pet yerlerde bı daha uzun sure gıtmedım oraya utancımdann ıyyyy

Back