Anket Kim ne düşünüyor bakalım ?

ne yapardınız ?

• görmemezlikten gelirdim

OY: 55 41,7%
  • bir kağıt ya da poşetle alıp görünmeyecek bir yere veya çöpe atardım

OY: 6 4,5%
  • içimden veya dışımdan küfür ederdim

OY: 71 53,8%

• Ankete Katılan
    132

eksibir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
bayanlar sokakta yere atılmış kullanılmış bir ped görseni ne yaparsınız?
bunu merak ettim.sokak aralarında malesef ki kendini bilmez utanmaz kimseler tarafından her şey atılabiliyor.buna kullanılmış ped vs de dahil..kötükedihüso
siz görseniz ne yapardınız?

ne yapabilirim ki. yoluma devam ederim. elleyip atamayacağıma göre.o an poşeti,peçeteyi nereden bulacağım... çöp tenekeside her yerde yok. alsan eline,ıyyy,nereye koyacaksın. ayağınla itsen ,birileri ne yapıyor bu kadın diye bakacak
,iyice dikkatleri, pete çekeceksin. ite ite nereye götüreceksin bir de..
yürüyüp giderim..

Son düzenleyen: Moderatör:
annem görmüş yerde ve dayanamamış bi poşetle yakındaki çöpe atmış.dün kadınlar bir araya geldiklerinde aynı pedi yengem de görüdügünü söyledi.o bişi yapmamış küfür ederek ordan uzaklaşmış.ama annem alıp atmış.böylece onu ordan kaldıracak biri olmuş.yoksa günlerce orda duracak ve görmeyen kalmıycaktı.annem cennelik hakkatan a.s

ya ben görmezden gelırdım ......içimdende cok kızardım....
ne ınsanlar var...bunlarda bayanız dıye ortalarda dolasıyorlar dıye...
elıme fılan alıp peceteye sar...cöpe at...öggggggggggggg

ıyyyyyyyyyyyy...asla yapmam...ama cok kızarım...cokkkkkk

görmezden gelir içimden küfür ederim
onu yapanda tam bi terbiyesiz ahlaksızmış

Valla alıp da atamam çöpe ne yalan söyliyim..

Şimdi onlar şöyle oluyor kanımca, kimsenini kullanışmış pedi balkondan aşağı ya da öylesine sokağa attacak kadar gerii olduğunu sanmıyorum ya da umuyorum diyelim..

Herhalde iyi kamufle etmeden çöpe atıyorlar, garibim sokak köpeklerinin ya da kedilerinin eşelemeleri sonucu, onlar da etrafa saçılıyor, diyeyim..

valla hiç kaldıramam, görünce bile için tuhaf oluyor, ama sayamam arkasından da çünkü çöpleri karıştırıp dağıtanlar var, kağıt gazete toplayanlar, kediler var tabi birde parçalayıp döküyorlar bazen. ben orta okuldayken, çöp kamyonu gemişti hatırlıyorum çöpleri boşaltıp gittiğinde yere ped düştüğünü görmüştük, nasıl utanmıştık o zaman anlatamam, görmemezlikten gelmiştik ama birbirine gösterip dalga geçen erkekleri bi düşünün artık benneyaptımki :1no2:

Bende gördüm sokakta öğğğğ yanii aklı başında bir insan sokağa atmaz çöpten sokak köpekleri veya kediler eşeleyip çıkartmışlar diye düşünüyorum.Bende trans geçtim zaten

Şahsen midem fırladıkafamçokkarıştı

ayyy bizim bi komşunun camının önüne düşmüşü yukardan atmışlar ıyyyyyyykkkk:1no2:
küfür ederim direkt :) bu kdr da olmazz

iğrenç bir durum ıyy ne yazıkki bende görmemezlikten gelirdim ama söylenirdim

hangi pasaklı karı bunu böyle atmış derim ilk önce kötükedihüsokötükedihüso
sokak köpeklerinin eşelemesi sonucuda o hale gelmiş olsa bile
onu atarken usturuplu bir biçimde atmak gerekiyor
usturup ne derseniz... anladınız siz onu :roflol::roflol::roflol:
valla bakmam yönümü bile dönmem hava bakaraktan aynen gider ben :dilcikar::dilcikar:

Hiç görmemiş gibi yoluma devam ederim ama çokta rahatsız olurum.

haklısın arkadaşım.bazı kendini bilmez kadınlar yapıyo bunu ..sanki marifetmiş gibi..aklı başında olanlar zaten böyle bi şey yapmaz..bende küfür ederim tabiki ..milletin pis şeylerini toplamam açıkçası..ayıp denen bişey var hemde günah..hiç yakışıyomu bunlar bir kadına ..bazen kadın olduğumdan bile utanıyorum valla..kurunun yanında yaşda yanarmış ..derler ya çok doğru bence..

kesinlikle görmem sadece ne hale geldik diye hayıflanırım...

kafamçokkarıştı:1shok:ay midem böööö ne dokunurum ne bakabilirim okurken bile midem ağzıma geldi kafamçokkarıştı

görmemezlikten gelirim..bide elalemin şeyini benmi alıp çöpe atcam....içimdende kızarım....atmasınlar kardeşim ortalık yere.....

ben gormemezlıkten gelırdım..
liseye giderken cuma gunu okul kapancak istiklal marsı filan tam o anda ruzgar getırmesın mı ped i ...
babamla (öğretmen) aynı okuldayız bu arada..
hademenin yapması gereken işi babam aldı bi peceteyle attı çöpee..

babamın yaptıgını ben yapamazdım acıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…