• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim Kardashian bebeğinin plasentasını yedi

konu daha yeniymiş hemde N nscckts :110:
aynen
ıyıkı farkettınde haber verdın...
boyle zırt pırt ıstedıklerı gıbı bızı alıp ıstedıklerı yere koyabılıyor mu dış kapının mandalları yahu :(
ben de o sıtenın edıtoru ıcın guzel bı haber yapmak ıstıyorum en bol gıdıklısından...

bence içimizde hain var...
:KK57:
ne zaman bu tarz konular olsa hemen baska sıtelerde haber oluyoruz anında
bu adamlar yemeyıp ıcmeyıp pc basında bızı mı beklıyorlar
ıcımızden bırı o sıtelere uye ve hemen paylasıyor bence :KK20:
Ketçap Mayonez Olsun mu? Kim Kardashian Yine Rahat Durmadı Yine Bebeğinin Plasentasını Yedi
dıye google da aratırsanız cıkar
lınk paylasınca hata verıyor
Şaka gibi baktım şimdi. Birde söylemişler "Kadınlar Klübündeki yorumlara bakılirsa bu trendin Anadolu'nun kapılarını açması zor olacak" diye,trend olup olmayacağını dahi biz belirliyoruz. Yorumları haber yapan şahıs sana Anadolu'nun bağrından selamlar:KK53:
Konuya gelince şunu diyorum,idrarıda sterildir boşa gitmesin onuda içsin:KK53:

aynen
ıyıkı farkettınde haber verdın...
boyle zırt pırt ıstedıklerı gıbı bızı alıp ıstedıklerı yere koyabılıyor mu dış kapının mandalları yahu :KK43:
ben de o sıtenın edıtoru ıcın guzel bı haber yapmak ıstıyorum en bol gıdıklısından...
haketti bencede :)

Haaa tarikat ye diyosa yerler
Ünlülerin çoğu malum tarikattan zaten türkler
De
Varmış
Bu arada cook iğrenç pokumuzu yiyin deseler onuda yapar bunlar

Bu yurt dışında yaygınlanmış, daha önceden duymuştum. Bir Videoda kadın da yiyecekti tablet halinde, doktor şu faydası var bu faydası var falan anlatıyordu. Ben cok şaşırmıştım :110:

:eek:hani hak yolu dururken p yolunu seçenler gibi olmuş bu da

hayır normal düz insanlar gibi beslenip yaşamak çok mu zor geliyor bazılarına:-)

bu kadınlar kulubü olayı hani çarıklı milyoner vardıya ona döndü:-)

içimizde hayınları çıkarın Mune Mune :KK4::-):-):-)

Ben doğum yaptım da da plasentayi inceliyorlardi . Ama şu faydası var.bu faydası var diye soylemediler bana :110:

P.kunu da ye tam olsun.
Kizzz ne guldmmm:KK70:

Bu olay avrupada cok yaygin daha once biri daha yemisti angelina mi hatirlayamadim tam.
Bence sacmaligin daniskasi ki bu kim in yasamasi bile sacmalik ailecek her halleri bir sacmalik babasida 50 60 dan sonra kadin oldu aile kendinden bozuk:KK11:
Allahim islah etsin.Turklerle ugrasacagina ermeni soykirimiyla yalan islere sap olacagina cocuk dogursun kesesini yesin topugunu koca poposuyla kirsin
Hadi bi gittttt senn Kİmmm oluyorsun:KK70::KK53:

Tam da midem bulanıyodu üstüne cuk oturdu konu )=

Back