- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 29
-
- Konu Sahibi imkansizhayaller
Esimin yanindaydi ve her zaman onden cocuklari alarak gider neden soylemiyor oglani sana birakiyorum diyeHaksızsınız.
Çocuklarınızı almadan bir mekan kapısından nasıl çıkarsınız?
Eger bagarmasa inanin sorun etmem kusura bakma dalginlik derim ama rezil oldum haberde vermiyor hep onden cocuklarla giderInsanlik halidir olur boyle seyler diyecegim ama esinizin yaptigi terbiyesizlik olmus. Size hak verdim
İkiniz de haksızsınız çocuklarınızı düşünmeden bağırıp çağırdığınız için. .Merhaba kadinlar kulubunun kraliceleri.
Bu gun cinler tepemde sebebimse esim .Bazen neden evlendigimi sorgular oldum.Konuya gelecek olursak bu gun esim evdeydi ve gezmeye avmye gittik ordada sinirimi bozdu ama sabir dedim.
Restoranta gittik aksamda restoran deyince burgerci kucuk bi yer yedik cikarken ben elime canta ve tepsiyi aldim(fasfoodta kendimiz atiyoruz ya cope)Esimde kucuk oglumu aldi kucagina yaninda da buyuk oglum ben attim copu arabaya giderken (tam karsisinda park ettik yedigimiz yeri bile goruyorduk) tam ciktim seslendim oglan sende demi diye demez olaydim git bak bende degil ama nasil bagriyor rezil oldum bizim spada restorantta geziniyor hayir insan demez mi ben oglani almiyorum yanina diye ben nerden bilebilirim asil oatlak arabada basladi ben ona o bana bagirdi cocuklarin onunde olsun istemezdim ama zaten butun gun tut tut patladim bende hayir her zaman cocuklari alir yanina ben nerden bileyim .Soyleyin kim hakli bana haber vermeyen esim mi yoksa benmi .Kendisi bes karis suratla oturuyor suan .
Inanin istemezdim ama sokakda rezil olunca benimde sabrim tasti ben herseyi evde yasayalim derim kavga olsun ne olursa olsun sokak ortasinda var gucuyle bagirmak nedirİkiniz de haksızsınız çocuklarınızı düşünmeden bağırıp çağırdığınız için. .
4Büyük oğlan kaç yaşında?
Hayir bagirmak nedir birde tiribi varki sorma yuzumuze bakmiyor beyfendiKüçük atışmalar bunlar gözünüzde büyütmeyin hiiç, evlilik bu illaki erkekler ayılık yapacak bi şey buluyor en mükemmeli bile
2 bebeğim var ve tahmin edersiniz ki, bakım çantası, çocuklar, eşyaları, kendi çantam derken dünya şeyle geziyorum.Esimin yanindaydi ve her zaman onden cocuklari alarak gider neden soylemiyor oglani sana birakiyorum diye
Hakli oldugunuz cok nokta var ama inanin bende her zaman dikkat ederim ama nasil oldu dalginlikmi dersiniz anlamadim2 bebeğim var ve tahmin edersiniz ki, bakım çantası, çovuklar, eşyaları, kendi çantam derken dünya şeyle geziyorum.
Elbet eşim topluyor birkaç şeyi ama illa ki ben kontrol ederim, unuttuğum da olur.
Çocuklu bir kadın olarak ilk yanımda olacak şey çocuğumdur, eşimin ikisini idare etmekte zorlanacağını bilirim.
Belki çocuğunuzun biri büyük ama, diğeri onun kucağında ise tabi ki sizin göz kulak olmanız gerekir.
Ayrıca aile olarak girilen bir yere beraber çıkılır, kalkmışken kapıya gittim olmaz öyle şey.
Bunu bir erkek yapsa ağzımıza geleni sayarız dön bir bak eşine çocuklarına yardım et diye sıralarız.
O sebeple benim gözümde haksızsınız.
O zaman siz haklısınız. Siz önden tepsileri götürmeye gittiyseniz, eşinizin ya iki çocuğu da alması yada birini almadığını size söylemesi gerekirdi, çok küçük çünkü o da. Ama sonuç olarak önemsiz bir tartışma, olur böyle şeyler.
Dalgınlığınıza gelmiş, onların hemen peşinizden her zaman olduğu gibi kalkacağını düşünmüş olabilirsiniz.Hakli oldugunuz cok nokta var ama inanin bende her zaman dikkat ederim ama nasil oldu dalginlikmi dersiniz anlamadim
Dalgınlığınıza gelmiş, onların hemen peşinizden her zaman olduğu gibi kalkacağını düşünmüş olabilirsiniz.
Eşiniz bütün gün zaten gıcıkmış, oradan olayı patlatmış ama diyorum ya bence haksız değil.
Aynını benim eşim yapsa ben de ulu orta bağırırım, çocuk yok ortada çünkü.
Bundan sonra çocukları bölüşmeyi görev edinin, biriniz daima birinden sorumlu olun.
Arabadaki tartışmanızda elbet haklı olduğunuz konular vardır ama ben buraya yansıttığınız yemek konusunda düşüncelerimi belirttim sadece.
Çocuğumu unutan kocama bağırırım, net!
Dalgınlığınıza gelmiş, onların hemen peşinizden her zaman olduğu gibi kalkacağını düşünmüş olabilirsiniz.
Eşiniz bütün gün zaten gıcıkmış, oradan olayı patlatmış ama diyorum ya bence haksız değil.
Aynını benim eşim yapsa ben de ulu orta bağırırım, çocuk yok ortada çünkü.
Bundan sonra çocukları bölüşmeyi görev edinin, biriniz daima birinden sorumlu olun.
Arabadaki tartışmanızda elbet haklı olduğunuz konular vardır ama ben buraya yansıttığınız yemek konusunda düşüncelerimi belirttim sadece.
Çocuğumu unutan kocama bağırırım, net!
Haklisiniz inanin herseye ben kosuyorum alis verisi yap posetle bazen arabaya koydugum bile oluyor coplere kadar atarim atik bir insanimdir birde haberleri izledikce iyice pinpirikli oldum eger onunla olmayacagini bilsem haytta gozumden ayirmam haberim yoktu hepte ikisini alir cikarO zaman siz haklısınız. Siz önden tepsileri götürmeye gittiyseniz, eşinizin ya iki çocuğu da alması yada birini almadığını size söylemesi gerekirdi, çok küçük çünkü o da. Ama sonuç olarak önemsiz bir tartışma, olur böyle şeyler.
Ohoo beyfendi tripler yuzumuze bakmiyor bir hafta kuser uzatir iyice bide oyle huylarimiz varHakli haksiz yok bence. İletisim kopuklugu olmus . Simdi ssiz dersiniz haber verseydin. O der sende annesi degil misin bakinsaydin etrafina vs. Civciv yumurta işine doner bu . Uzatmayin bence