arkadas gibi konusmayi cok denedim olmadi olmuor hic bi seyi anlatmiyor bana.cok asi hircin ne yapacagimi sasirmis durumdayim.akli fikri suslenmek okula gitmek istemiyo derslerini yapmiyor ben ne desem zittini yapiyor. okula gidiyorum diye bi kac gun gitmis gezmis bi cocukla opusmuste e tabi sonradan bi arkadasindan duydumogrendim cildiracam sandim ortalik berbat cok korkuyorum bi an once duzelsin diye dua ediyorum. gozum hep ustunde ceza olarak telfonuna kontør yuklemiyorum nete fazla girmesine izin vermiyorum bi yere gidecegi zaman acaba gercekten ordami diye icim icimi yiyor hatta o gidecegi arkadasin evini ariyorum ordami diye cunku bi kac kez yalan soyledi boyle yapmak cokta zoruma gidiyor kizima guvenmek istiyorum .fazla baski iy degil biliyorum ama beni mecbur ediyor anlamiyor gecen gun samimi bi kiz arkadasi var bana hapiste gibiyim evde demis boyle yaparlarsa evden kacarim demis ya gelde cildirma gittim konustum iyicene tamam tamam duzelecem diyor ama gerisi yok.. okulda ogretmenliriyle zitlasti okul degistidik ama yeni okuldada ayni.psikologa gidelim diyorum gitmiyor. kendimi suclayip duruyorum acaba iyi bir anne degilmiyim diye hungur hungur agliyorum allah yardimcimiz olsun.