- 25 Aralık 2008
- 14
- 2
- 86
- Konu Sahibi EU1
kendınızı uzmeyın bukaddar sız sadece elınızden gelenı yappın ona ımkanları sunun anlayıslı sevıyelı bıır anne olun ve sessızce ızleyın o zaten sız naparsanız yapın ıcınden geldıgı gıbı davranır ısıne gelenı soler ısıne gelenı solemez nekadar anlayıslı olsanızda buyuzden sız sakın ola cok yuz vermeyın sakın.. kızını dovmeyen dızını dovermıs mecazı anlamda soyluyorum tbıkı dovmeyınde sevıyesnı bılsın okadar yuz goz olmayın...cok sevdıgı bır buyugu ıllakı vardır ondan yardım ısteyın konuşması ıcın bır abla abı vs .. faydalı olabılır vede web sıtelerınden herngı bır psıkolojık danısmanlardan bu konuda yardım ısteyın kızınıza nasıl yaklaşmalısınız dıye ne sekılde onu toparlayabılırsınız dıye .. sıze bır seyde ben anltayım benım komsum kız 15 ysında daha 1 yıl once suan lıse 2 de lıse sınavlarına calısan acayıp akıllı bır kızdı gercekten ımrenırdık annem ben kardesım bole degıl dıe kız lıseyı kazandı sımdıden tıp okıcam felan dıyordu kız bır anadolu lıses kazandı ıstanbullun guzel bır semtınde sımdı kız sasılacak sekılde bambaska ben soktayım annesı kadın uzuluyo hergun bunu konusuruz yok arkadasıımm bole ben nıe ole degılım arkadaslarımın annelerı bole sen bıole degılsn gecen geldı sohbet ettık okadar dertlıkı hılal abla hergun aglıyorum cok mutsuzum bunalıyorum cok farklılar etekler bıle mınıcık benımk nerde ıste kız calışkan dıe defterının arasına ot koymus dalga gecmısler kıtap yuzu acmıyor artık dusunun kız burslu derrsaneye gıdıyordu .. kız bambaşka oldu eve gelıo uyuyor aksama yanı bu gercekten okul ve arkadaş baska asla acıklaması yokk...