- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
- Konu Sahibi EU1
-
ya ya bnm cildim hem yağlı hem de karımadan kocadım arkadaşım kendimi çok kırışmış hissediyorum ben depresyondayım galiba yaaaa yaşım 20 ye atladı ya benneyaptımkiMaya lı tarifi bende duymuştum hatta bikaç kere yaptım. Birde yağlı cilde kil maskesi iyi geliyor, haftada bir yapmak gerekli.
Yağlı cilt biraz sorunlu ama geç kırışıyor......
canm fazla fazla bakımlısın ben alımlıyım ama bukadrda özenmıyorum nedense kendım ıcın o değilde diş beyazlatıcı olarak ne kullanıyorsun? marka verirmisin?yazmiyi unuttum, haftada ikekez dis beyazlatici macun kullanirim, cok faydali bisi disleri inci gibi yapyio
kızlar bende size bi kaç şey yazayım
yüzünüzü sıcak suile yıkayın sonra hızla soğuk sıcak soğuk bunu 5,6 kez yapın yüzün gerginleştiriyor
ayrıca ben asla yüzümü temizleyici kullanmam eskinin bi traş sabunu vardı hatırlarmısınız bilmem silindir biciminde üstünde traş olan adam var işte o sabun cildi derinlemesine temizliyor bir güzellik uzmanı söylemişti ünlü biri bu uzman neyse birde su kaynatın buharına tutun sonra soğuk suyla yıukaytın tekrar bu işlemi 3,4 kez yapın
işe yarıyormu diceksiniz 30 yaşındayım daha 24 yaşında varmısın diyen bile çıkmadı düşünün hepinizi öptüm
Hanımlar böyle bir konu pasif kalmasın ya yazalım.
Bakım olarak ;
Saçlarım çabuk yağlanır ama çok çabuk uzar ve belime kadar. Kolay kolay kırılmaz yıpranmaz. Ekstra bir şey yapmıyorum. Hiç saç maskesi yapmam. Şampuan + saç kremi kullanırım. Şampuanımı içindeki petrol yüzdesinin az olmasına dikkat ederek alırım ve mümkün mertebede saçımı az şampuanla yıkarım.Çünkü içindeki petrol saçlarımızı mahvediyor kızlar.
Yüzüm için garnier 3ü 1arada kullanıyorum 2 günde bir.
Yüzüme dove sabun kullanıyorum ve hiç değiştirmem. Çok faydasını gördüm. Memnunum.
Her duştan sonra vücüt kremi ile masaj yaparak vücudumu nemlendiririm.
Ellerimi sık sık kremlerim ve yüzüme de dışarı çıkarken mutlaka krem sürerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?