İnsallah canmİnşallah cbetulyakup, post: 39467059, member: 384260"]Başarılar sağlıklı bir zayıflama diliyorum inşaALLAH bizlere
Açıklise Okuyorum bekarım 18 yaş yaşındaymrABİACIM YAŞ KAÇ BU ARADA evli misin çocuk var mı çalışıyor musun
amann amann kardeşim yaşındasın umarım verirsin canım çünkü senin yaşlarda vermesi çok daha kolay bana da böyle derlerdi ama yaşayıp gördüm[/QU
bnden büyüklere saygılıyım ama gene sorun olurmu sizin için yaşım
O limon lifli biskivuyiye bayılıyorum ya harika tadı ama almıyorum evde çok kuru meyve normal meyve var1.GÜN SABAH
2 DİLİM PEYNİR YADA 1 YUMURTA 1 DİLİM PEYNİR DEĞİŞİMLİ OLARAK UYGULANACAK.
TABİKİ ŞEKERSİZ... İNANIN 10 GÜNDE AĞZINIZ ALIŞIYOR.
2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ VEYA ÇAVDAR EKMEĞİ BANU HANIM BEYAZ EKMEK DESEDE BEN ESMER EKMEK TERCİH EDİYORUM.
SÖĞÜŞ DOMATES SALATALIK BİBER HERHANGİ BİR MİKTAR SINIRLAMASI YOK.
PAZARDAN TAZE TAZE ALIP İYİCE YIKADIKTAN SONRA BÜYÜKÇE BİR TUPPER İÇERİSİNDE ELİMİN HEMEN ALTINDA HER AN BULUNMASI GEREKLİ.... MAYDONOZ NANE TERE VS. TOK TUTTUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
ÖĞLE:
2 DİLİM ESMER EKMEK
8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİsöğüş cherry domates 2 tane
maydonoz nane tere
Amaç öğlen sebze yemeği akşam et-tavuk-balık olmalı öğünlerde değişimli olarak uygulanacak. Öğleden önce ara öğünümü öğleden sonraya saklıyorum çünkü şimdi spor zamanı... Öğle araları spor yapacaksam gitmeden enerji depolamam gerekiyor bu sebeple öğle yemeğini öne çekiyorum.. Öğleden önceki ara öğünümü öğleden sonraki ara öğünlere dağıtıyorum. Ben sebze yemeği olarak kereviz ıspanak pırasa tercih ediyorum malum kış ayları... Birde öğünlerin yanında yeşillik söğüş domates vs. yerine yağsız salata da tercih edilebilir.
spordan bir buçuk saat sonra;
şekersiz nescafe+2 tane etiform limonlu bisküvi
SPOR: 44 DK YÜRÜYÜŞ
1,5 DK COOL DOWN
Günün sonunda paylaşiyim dedim ama olur paylaşayım bide avukatmısınız gerçektenbenim akşama doru ara öğünümde bir meyve ve bir bardak kefir olacak:) Ama sende yediklerni paylaş neler yaptın görelim dimi):
Evet canım, senin hedefin nedir? tamam gün sonunda da olur ben akşam saatleri giremeyebilirm gündüz paylaşımlarda bulunucamGünün sonunda paylaşiyim dedim ama olur paylaşayım bide avukatmısınız gerçekten
Ayy ne güzel ben açıklise okuyorum geleceğimden pek umudum yok ama öğretmen olmak isterdim yazarda olabilir ama işteEvet canım, senin hedefin nedir? tamam gün sonunda da olur ben akşam saatleri giremeyebilirm gündüz paylaşımlarda bulunucam
Niye umudun yok umut olmazsa sen olmazsın ki, açık lisede okuyabilirsin ama önemli olan umut ve azim yaşın daha çok küçük.. rahat bir gelecek için umut etmeli ve bişeler yapmalısın :)Ayy ne güzel ben açıklise okuyorum geleceğimden pek umudum yok ama öğretmen olmak isterdim yazarda olabilir ama işte
Sabah:1 kase dolusu yoğurt
1 tane büyük çilek
1 tane kivi içine
portakal
Ara öğünde: 1 tane orman meyveli yoğurt(activia)
2 ceviz,portakal,kocaman bi poşet leblebi(moralim çok bozuk),2 hurma,2 kupa yeşil çay
Kesinlikle hep bu yok meyveli yogurt diyeti yüzünden ilk drfa şok diyet yapmaya kalkıştım 3. Gün patladım bi daha asla yapmam ama metabolizmama çok iui geldiLeblebi olmasa daha iyiymiş ama ara öğünde leblebiye dayanamamın sebebi yetersiz yapılan kahvaltı olduğu düşünüyorum
Ne yapabilirim ki evde yeteince verimli ders çalışılmıyo kursa falan gitme imkanım yok ama cokk seviyorum yinede ders çalışmayı sınav stresi bile çok güzelNiye umudun yok umut olmazsa sen olmazsın ki, açık lisede okuyabilirsin ama önemli olan umut ve azim yaşın daha çok küçük.. rahat bir gelecek için umut etmeli ve bişeler yapmalısın :)
Bence esmer ekmek peynir zeytin bol yeşillik dilersen çay veya yeşilçay(şekersiz) yumurta böyle bir sabah menüsü hem sağlığına iyi gelir hem yok tutar hemde zinde olursun tecrübelerimle sabittir.:) böyle bir menü kilon durduğunda zaman geçtiğinde öğün değiştirmek istediğinde arada uygulasan daha iyi olur yoksa saldırman normalYarım saat önce 10 dk pilates egzersizleri,50 mekik yaptım,2 litre su içtim
Kesinlikle hep bu yok meyveli yogurt diyeti yüzünden ilk drfa şok diyet yapmaya kalkıştım 3. Gün patladım bi daha asla yapmam ama metabolizmama çok iui geldi