Kim benimle tatlı rekabet yapar

Ne yapabilirim ki evde yeteince verimli ders çalışılmıyo kursa falan gitme imkanım yok ama cokk seviyorum yinede ders çalışmayı sınav stresi bile çok güzel
İnternette bir çok derslerin videoları var üniversite hazırlık setleri alıp konu anlatımlı kitaplarla seneye kadar çok verimli bir çalışma yapabilirsin...

Bence esmer ekmek peynir zeytin bol yeşillik dimeyveli yogur çay veya yeşilçay(şekersiz) yumurta böyle bir sabah menüsü hem sağlığına iyi gelir hem yok tutar hemde zinde olursun tecrübelerimle sabittir.:) böyle bir menü kilon durduğunda zaman geçtiğinde öğün değiştirmek istediğinde arada uygulasan daha iyi olur yoksa saldırman normal
Diyet günlüğüme bakarsanız orda hep aynen bu şekil kahvaltı yaptığımı görebilirsiniz ama işte bi meyveli yoğurt diyeti yapiim dedim olan bana oldu

Ne yapmalıyım?direnicem ama üniversteyide açıktan okumak istemiyorum
Tabiki açıktan okuma üniversite hayatını yaşamalısın... dersaneye gitmeye çalış o olmazsa internetten araştır en iyi kaynak yayın hangisi ise konu anlatımlı setler al baştan konu konu not tutarak çalış denemeler çöz yaprak testler vs.

[QUOTE="therapne, post: 39480658, memberçalışıca]Tabiki açıktan okuma üniversite hayatını yaşamalısın... dersaneye gitmeye çalış o olmazsa internetten araştır en iyi kaynak yayın hangisi ise konu anlatımlı setler al baştan konu konu not tutarak çalış denemeler çöz yaprak testler vs.[/QUOTE]
Tamam elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcam teşekkürler

günaydınnn canım
dün akşam öğünüm
4 köfte
salata
2 dilim tam buğday ekmeği

ara: 1 bardak süt
4 tane etiform limonlu

sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2dilim tambuğday ekmeği yeşillik

ara: 2 yer elması 1 bardak süt

öğle yemeği:
8 yk pırasa yemeği
2 dilim tan buğday ekmeği
1 cherry domates yeşillik

Bugün dünyayı yedim:KK48:
Sabah:1 haşlanmıs yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
2 ceviz,2 hurma
1-2 kaşık lor peyniri
1 küçük kase tulum peyniri
Ara öğünde:bi avuç leblebi ve kuru üzüm,1 tane kuru erik
Öğle:2 yumurta!bir domates ve biberle melemen
Bi büyük boy ayran
2 dilim k.ekmeği
Ara:1 elma,bi avuç kuru üzüm ve leblebi,4 hurma :KK57:,2 kuru erik,2 kuru kayısı,1 kupa sütlü kahve
Akşam:2 tabak barbunyalı mısır çorbası
1 kase yogurt

167 boyunda 71 kiloyum azmim biraz düştü gibi ama kendime rakip arıyorum benimle aynı kiloda aynı boylarda arkaşları bekliyorum gelin tatlı rekabet yaparak kilolaları hırsla verelim:KK66:

RAKİPLER başlangıç kilo 28 şubat
rabia1558 71

therapne 62​
Ben de katılabilirim aranıza alırsanız tabi :KK51:

[QUOTE="Bukrem, post: 39521980, memberyalnızlıktan boy kilde katılabilirim aranıza alırsanız tabi :KK51:[/QUOTE]
Tabi gelll yeter ki gel canım patladı yanlızlıktan boy kilo kaç?

[QUOTE="Bukrem, post: 39521980, memberyalnızlıktan boy kilde katılabilirim aranıza alırsanız tabi :KK51:
Tabi gelll yeter ki gel canım patladı yanlızlıktan boy kilo kaç?[/QUOTE]
Boyum 1.72 kilom 65 66 gidip geliyor
sevindim yarışmaktan çok motive ederiz birbirimizi en azından
hevesimiz kırılmaz
menün gayet güzel spor yapıyor musun ?

X