Gelinlik Modelleri Kılzar bu gelinlik nasıl?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Siz olsanız tercih eder miydiniz ?
Eğer beğenilirse arkadaşıma tavsiye edeceğim yakında düğünü var.
Gelinliğin fiyatı da 154 ABD Doları = 269,438501 Türk Lirası

Ufukta düğün olsaydı kesinlikle tercih ederdim :)) Çok hoş geldi gözüme ne abartı ne sade.

yanlışmı anladım 154 abd dolarımı neden o kadar ucuz güzel bi gelinlik bence..

Evet kızlar fiyatı gerçek bu sitede denk geldim bir çin fabrikasına ait internet sitesinden satışta bu gelinlikler.
Bir kaç alternatif daha buldum

ARKADAŞIMIN TERCİHİ BU OLDU. SİPARİŞ VERECEK.
EĞER BEKLENTİSİNİ KARŞILARSA GİYECEK, OLMAZSA BAŞKA ALTERNATİFLER DÜŞÜNÜYOR
SİTEDE ARKADAŞ ALMIŞ DÜĞÜN FOTOSUNU DA EKLEMİŞ
250 TL ALDIM BAŞLIKLI BAKABİLİR İSTEYENLER.
İŞTE ARKADAŞIMIN BEĞENDİĞİ:

ilk eklediğin modeli beğendim ve fiyatını görünce ağzım açık kaldı zor kapattım

Çin'de taklit ürünler oluyor. Ancak bence fotoğraftaki ürün asıl markanın katalog çekiminden, onun kopyasını dikecekler. Umarım pek farklı bir sonuç çıkmaz. Bu kopya dikme meselesinde Jasmine's bridal Shop çok iyidir, o da çinde ve 400-700 dolar arasına harika kopyalar dikiyor, Facebook sayfasında da kendi diktiklerini yayınlıyor.

Evet bu siteye baktım güzel seçenekler var gerçekten. Ama bu tarz şeyler zaten riske atılmıyor. Sipariş verirsin gelir. Gerçekten üstüne uyarsa giyersin uymazsa giymezsin. % 50 şans veriyorsun yani :)

Bende çok beğendim. Gayet hoş güzel geçen gün bir arkadaşta başlık açmıştı. 250 TL'ye gelinlik diye.
Onunkini de çok beğenmiştim ve çok yakışmıştı.
Sitenin adı ne acaba? veya gelinliğin olduğu sayfayı link olarak atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…